“Gigantul” Accenture va avea un nou CEO la nivel global, din septembrie

Consiliul de administrație al companiei Accenture a numit-o pe Julie Sweet în poziția de CEO.

David Rowland, actualul CEO interimar, preia rolul de președinte executiv. Marge Magner, președinte non-executiv al consiliului de administrație, își va relua rolul de director principal independent. Aceste modificări sunt valabile din 1 septembrie.

Julie Sweet este director executiv al Accenture America de Nord, cea mai mare piață pentru companie, cu venituri de circa 18 miliarde dolari în anul fiscal 2018, și care deservește mai mult de 70 la sută dintre companiile din Fortune 500. În anii trecuți, Julie Sweet a ocupat pozițiile de jurist șef și ofițer de conformitate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ca membru al echipei de conducere a Accenture, timp de aproape un deceniu, a jucat un rol esențial în strategia de afaceri și de investiții a companiei. Înainte de a se alătura companiei Accenture, Julie Sweet a fost partener, timp de zece ani, în firma de avocatură Cravath, Swaine & Moore LLP. La asumarea rolului de director executiv, se va alătura consiliului de administrație al companiei.

Cu aproximativ 469.000 de angajați, care deservesc clienți în peste 120 de țări, Accenture este lider mondial în domeniul serviciilor profesionale și oferă o gamă largă de servicii și soluții în strategie, consultanță, tehnologie, digital și operațiuni.

Articolul anterior

Medic: "În țări civilizate, se suspendă medicii care lucrează 24 ore, pentru că își pun pacienții în pericol. Poate nu au auzit că la noi lucrează 30 ore"

Articolul următor

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți: 850 de joburi pentru juniori, în țară și în străinătate, până în 16 august

Articole din aceeași categorie
Total
5
Share