“Gigantul” japonez Astellas Pharma a închiriat un spațiu de birouri în One Tower

Compania din domeniul farmaceutic Astellas Pharma se va număra printre companiile care vor avea sediul în clădirea de birouri One Tower.

Astellas Pharma a semnat contractul de închiriere cu One United Properties, pentru un spațiu de birouri, iar consultantul companiei farma pentru închirierea spațiului a fost compania JLL România. 

Astellas Pharma Inc. este o companie globală de cercetare farmaceutică, cu sediul în Tokyo. În anul fiscal 2020, a obținut venituri de circa 3,65 miliarde de euro. Furnizează soluții medicale în domeniul urologiei, oncologiei, imunologiei, nefrologiei și neuroștiinței. Echipa Astellas va beneficia la One Tower de birouri moderne, realizate după cele mai recente tehnologii și certificări sanitare, ce pun accent pe sănătatea angajaților la locul de muncă.

Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care obține certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, nivelul superior prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă  sănătatea și siguranța chiriașilor la locul de muncă.

“Suntem convinşi ca noul nostru birou va crea o atmosfera plăcută de lucru printre angajaţi, ceea ce ne va ajuta să împărtășim idei şi să avem o şi mai bună colaborare”, declară Stamen Bankovski, GM Astellas Pharma HBR (Ungaria, Bulgaria, România).

One Tower le oferă viitorilor chiriași acces la parcuri, restaurante, cafenele și magazine din zona Floreasca. Clădirea a fost concepută cu o mare atenție la detalii, pentru crearea unui mediu de lucru primitor și confortabil pentru angajați, și oferă spații moderne, luminoase, realizate după ultimele tehnologii, cu sisteme performante de încălzire și ventilație, terase generoase și vedere spectaculoasă asupra zonei. 

Conform datelor JLL România, cererea de birouri din partea segmentului de piață al Health & Pharma a rămas puternică și în pandemie, cu circa 40.000 mp închiriați în 2020 și în prima jumătate din 2021, în București și în orașele principale din țară.

Articolul anterior

Ovidiu Zaberca, noul Business Development Director al EY România pentru regiunea Transilvania

Articolul următor

PwC: Munca remote a crescut productivitatea, dar a adus și un val de demisii din cauza burnout-ului

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share