Ovidiu Zaberca, noul Business Development Director al EY România pentru regiunea Transilvania

EY România își consolidează echipa regională din Transilvania prin numirea lui Ovidiu Zaberca în funcția de Business Development Director.

Odată cu extinderea echipei, compania urmărește să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri local. “Prin birourile noastre regionale, suntem prezenți în Timișoara și Cluj-Napoca din 2008. Regiunile din jurul acestor orașe rămân poli principali de atracție pentru investitori, conform studiilor EY. În acest context, dorința noastră este să acoperim aceste zone cu pachetul necesar de servicii care să răspundă nevoilor companiilor mature și ale celor aflate la început de drum în construirea unei afaceri de succes”, spune Alex Milcev, Partener, liderul departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România.

În noul său rol, Ovidiu Zaberca va fi responsabil cu strategia și inițiativele de dezvoltare a pieței și va avea ca scop întărirea prezenței regionale a companiei și consolidarea poziției sale de lider în serviciile profesionale dedicate companiilor mijlocii și mari și de consultant de încredere pentru afacerile antreprenoriale. Activitatea sa se va desfășura la nivelul tuturor liniilor de servicii EY și se va concentra, în principal, pe practica de audit și consultanță fiscală.

Ovidiu Zaberca are o experiență de 16 ani în vânzări de servicii și business development. În ultimii ani, a ocupat poziții similare în companii de servicii profesionale. Este absolvent al Universității de Vest din Timișoara, unde a studiat Științe Politice, Comunicare și Philosophical Counseling.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 312.250 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de circa 40 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2021.

Prezentă în România din 1992, EY este liderul de pe piața serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajați din România și Republica Moldova, dintre care un sfert în Cluj-Napoca și Timișoara, furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță, către companii multinaționale și locale. Compania are birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year.

Articolul anterior

Top Angajatori 2021: UiPath, cea mai apreciată companie de către propriii angajați

Articolul următor

"Gigantul" japonez Astellas Pharma a închiriat un spațiu de birouri în One Tower

Articole din aceeași categorie
Total
10
Share