Groupama Asigurări: liderul asiguratorilor locali pe LinkedIn

Cu peste 4.000 de contacte și 793 angajați activi, la sfârșitul lunii ianuarie, Groupama Asigurări se menține pe primul loc în topul asiguratorilor cu pagină de companie pe LinkedIn.

În momentul de față, 27 de asiguratori și 16 companii de brokeraj au pagină de companie pe cea mai mare rețea de socializare dedicată profesioniştilor și mediului de business. Celelalte companii de asigurare sunt active doar prin paginile internaționale sau folosesc profiluri de utilizator. În clasamentul asiguratorilor din România, Groupama Asigurări este urmată de NN România și Omniasig.

Conform cifrelor oficiale, LinkedIn este a doua cea mai populară rețea socială din România, cu peste 1.779.699 conturi de utilizator, în decembrie 2015, după Facebook, cu 8,3 milioane de conturi de utilizator, în aceeași perioadă. Pe pagina de LinkedIn, Groupama Asigurări oferă acces la toate noutățile și oportunitățile de carieră din cadrul companiei. Orice utilizator poate recomanda, în mod direct, persoanelor care se află în cercurile sale, posturile disponibile în cadrul companiei.

DESPRE GROUPAMA ASIGURĂRI

Este parte a unui grup internațional de asigurări și servicii financiare din Europa, cu o tradiție de peste 100 de ani în Franța. În România, Grupul a pătruns progresiv, în perioada 2007-2008, prin achiziționarea a trei companii locale: Asiban, BT Asigurări și OTP Asigurări. Groupama este unul dintre liderii pieței de asigurări din România, cu prime brute subscrise în valoare de 711 milioane de lei, în 2014. Compania deservește peste 1,1 milioane de clienți, pe plan local, dispune de o rețea comercială de peste 120 de agenții și puncte de lucru și operează prin canale de distribuție multiple: retail (vânzări directe și agenți), non-retail (brokeri, bancassurance) și corporate.

Puteți consulta aici lista posturilor disponibile în cadrul companiei Groupama Asigurări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share