Groupama: Directorul general adjunct preia rolul șefului național de vânzări, care intră în concediu de paternitate

Din 1 august, timp de un an, Julien Ramillon îi va ține locul lui Horațiu Roșca.

Pe durata concediului lui Horațiu Roșca, atribuțiunile sale vor fi preluate de Julien Ramillon (foto). Acesta s-a alăturat echipei Groupama Asigurări în noiembrie 2014 și a fost numit recent director general adjunct – funcție în curs de validare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară. “Deoarece ne preocupă în mod deosebit atât dezvoltarea profesională, cât și personală, a angajaților noștri, le suntem mereu alături când au nevoie de sprijinul nostru. Horațiu este alături de noi de peste 15 ani și a contribuit semnificativ, în tot acest timp, la realizarea performanțelor companiei. Așteptăm cu nerăbdare revenirea, pentru a continua să scriem împreună povestea noastră de succes”, declară François Coste, director general al Groupama Asigurări.

Operațiunile de vânzări vor continua în mod obișnuit, ca și până acum. Potrivit conducerii companiei, toate activitățile sale vizează realizarea obiectivului de a deveni asiguratorul preferat al românilor.

DESPRE GROUPAMA ASIGURĂRI

Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, are 1.500 de angajați și oferă servicii şi soluţii de asigurare pentru 1,1 milioane de clienţi individuali şi 67.000 de companii. Este parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu 32.600 de angajaţi, care deservesc 13 milioane de clienţi, la nivel global.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share