Grupul Digi are un nou director de Comunicare și CSR

De luna aceasta, Luiza Domnișoru se alătură echipei de management a Grupului Digi, în calitate de director al Departamentului de Comunicare și CSR.

Cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare, Luiza Domnișoru este licențiată în jurnalism, din 2001, are un master în relații publice și publicitate, și a absolvit programul Executive MBA româno-francez  INDE, organizat de ASE – Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM, Paris).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La începutul carierei, a lucrat în presa scrisă (Curentul și Mediafax). Din 2003, s-a alăturat echipei de comunicare a TVR, a devenit, un an mai târziu, șef Serviciu Comunicare Externă TVR, și a coordonat echipa de comunicare externă corporate și comunicare de produs. Din 2008 până în 2017, a fost șef Serviciu Relații publice în cadrul Grupului Renault în România și a coordonat campanii și proiecte de comunicare integrată, pentru grup și pentru constructorul de automobile Dacia.

Înainte de a se alătura echipei Digi Communications, Luiza Domnișoru a fost Corporate Communications Director în cadrul agenției de PR Rogalski Damaschin Public Relations, unde a gestionat conturi și proiecte din domeniul energiei și infrastructurii, FMCG, transporturi, asigurări. În paralel, derulează și activități didactice. Este profesor asociat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și al Facultății de Litere. Din 2018, este membru al Consiliului Consultativ al programului Executive MBA româno-francez INDE, organizat de ASE și CNAM (Paris).

Grupul Digi Communications este compania-mamă a operatorului regional de telecomunicații RCS&RDS, furnizor de servicii de telecomunicații fixe și mobile în România, Ungaria, Spania și Italia. Deține și canalele de televiziune Digi 24, DigiSport, Digi Film, Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, posturile de radio ProFM și Digi FM, și platformele de comunicare online și social media reunite sub DigiOnline.

Articolul anterior

PwC România: Schimbări în echipa de conducere

Articolul următor

România, pe locul 2 în lume în privința deficitului de talente

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share