Silvia Sticlea, prima femeie care devine Country Manager al Nestlé România

Din 1 ianuarie 2022, Silvia Sticlea, în prezent Business Executive Officer Confectionery & Dairy South East Market Nestlé, va prelua rolul de Country Manager al Nestlé România de la Leszek Wącirz, care a coordonat activitatea companiei în ultimii patru ani.

Potrivit companiei, numirea Silviei Sticlea reprezintă o consolidare a angajamentului companiei față de România și față de echipa locală, echipă ce va fi constituită astfel 100 la sută din specialiști și profesioniști români. Silvia Sticlea este prima femeie care preia funcția de Country Manager al Nestlé România.

Silvia Sticlea s-a alăturat companiei în iunie 2001, din poziția de Brand Manager, și a fost numită, doi ani mai târziu, Group Brand Manager în divizia de produse culinare. În 2006, a preluat o noua poziție la nivel central, cea de Consumer Insight Manager, pentru ca în 2009 să devină Marketing Advisor. În 2012, a fost numită Business Manager al diviziei de produse culinare la Nestlé Austria și a preluat apoi, din 2014, rolul de National Key Account Manager în Europa de Sud-Est.

În 2015, a fost numită Business Executive Officer pentru categoria Beverages, Confectionary and Culinary România, înainte să preia poziția pe care o deține acum, din 2018, și de a coordona această categorie în mai multe țări.

“Cu o experiență vastă în zona comercială și de comunicare, Silvia Sticlea este un Business Manger cu experiență, cu spirit antreprenorial excepțional și o abilitate crescută în adaptarea la situații complexe în geografii multiple, pe piața Europei de Sud-Est, cu aptitudini de leadership excepționale și cu o orientare atentă către oameni și echipe”, sună prezentarea companiei.

Leszek Wącirz, actualul Country Manager al Nestlé România, își va asuma, din 1 ianuarie 2022, un nou rol, cel de Market Head, la cârma operațiunilor Nestlé Turcia, o piață aflată în plină expansiune.

Articolul anterior

Producătorul și distribuitorul de înghețată Alpin 57 Lux are un nou CEO

Articolul următor

Tinerii au intensificat căutările de joburi. Numărul de candidaturi a crescut cu două treimi față de 2020, pe BestJobs

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share