Grupul Policolor-Orgachim are un nou CEO

Board-ul director al grupului Policolor-Orgachim l-a numit pe David Jordan în funcția de Group CEO.

David Jordan este unul dintre cei mai experimentați specialiști în Operațiuni și Supply Chain din Europa Centrală și de Est. A condus structura de Manufacturing și Logistic Supply Chain a Unilever în Orientul Mijlociu, între 1999 și 2003, iar apoi a coordonat, din București,  activitatea de Supply Chain a Unilever din sudul Europei Centrale. În ultimii ani, a oferit consultanță în management de Operațiuni și Supply Chain mai multor companii din Europa Centrală și de Est, în special din România și Bulgaria, în domeniile farmaceutic, FMCG, agrochimic și tipografic.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Am în față provocarea de a aduce valoare adăugată operațiunilor și proceselor existente pe întregul lanț logistic al Policolor, de la producție, la depozitare și distribuție, într-un domeniu extrem de competitiv, alături de o echipă excelentă de profesioniști. În calitate de lider pe piața de lacuri, vopsele și rășini din Europa de Est, grupul Policolor-Orgachim se confruntă cu provocări legate de administrarea unui portofoliu în expansiune, întâmpinarea exigențelor tot mai crescute din partea clienților, presiunile pe costuri, totul cu respectarea unui cadru legal complex, specific acestui domeniu. Menținerea standardelor crescute de exigență și calitate, îmbunătățirea operațiunilor și urmărirea cu perseverență a viziunii grupului vor conduce la furnizarea unor servicii tot mai bune către piețele pe care activăm, timp în care putem oferi o eficiență sporită întregului model de business”, afirmă noul CEO al Policolor-Orgachim.

Compania este în etapa în care, pe lângă construcția unei fabrici noi, demarează și proiectul propriului centru modern de distribuție și logistică. Policolor oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei, sub brandurile Spor, CasaBella si Vinarom, sisteme profesionale pentru construcţii în gama DEKO Professional, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor, dedicate service-urilor auto, în gamele Klar, Emaur și Silverpol, precum și acoperiri performante destinate industriei. Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de  magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri auto din țară. La nivel național, Policolor are zece magazine proprii.

Grupul Policolor-Orgachim operează două mari unităţi de producţie de lacuri și vopsele, Policolor România şi Orgachim Bulgaria, şi este lider regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona sud-est europeană.

Articolul anterior

Robert Năstasă, tânărul care, la 18 ani, țintește afaceri de 2 milioane de euro

Articolul următor

Catena intră în "focurile" campionatului mondial al companiilor

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share