Grupul Renault donează încă 50 de mașini pentru spitalele din România

Pentru a susține în continuare nevoia de deplasare a personalului medical și auxiliar, Groupe Renault România suplimentează numărul de vehicule puse la dispoziția Ministerului Sănătății, cu 50 de vehicule electrice Renault.

Luna trecută, Groupe Renault România a oferit spitalelor din România, sub formă de sponsorizare, alte 100 de vehicule Dacia și Renault. Autoturismele vor fi folosite pentru deplasările personalului medical și auxiliar, în situații de urgență identificate de autorități la nivel național.

Automobile Dacia a oprit producţia pe platforma de la Mioveni în 19 martie, ca măsură preventivă în condiţiile pandemiei de coronavirus. Din 21 aprilie, activitățile de producție ale celor două uzine Dacia vor fi reluate progresiv, pe bază de voluntariat. Uzina Mecanica și Șasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru, în vreme ce Uzina Vehicule va relua producția în departamentul Presaj, în două schimburi. Din 4 mai, vor redemara activitățile ambelor uzine.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share