Hella România ajută spitalele din Arad, Timișoara, Lugoj și Craiova, în lupta împotriva COVID-19

Una dintre cele mai mari companii din industria automotive, cu activitate în sud-vestul țării, se alătură campaniilor de mobilizare de resurse pentru sprijinirea sistemului medical.

Furnizorul de sisteme de iluminat și electronică se alătură Fundației Comunitare Timișoara în proiectul “Solidari în fața COVID-19” și organizației One Source, din Timișoara, care dezvoltă proiectul VentilaTM (ventilator pentru respirație artificială). Hella a alocat un buget de 63.000 de euro pentru proiectul de responsabilitate socială, iar o echipă de angajați cu experiență în achiziții, respectiv ingineri cu competențe în proiectare și dezvoltare, contribuie la obținerea rapidă a echipamentelor și materialelor sanitare, necesare unităților de urgențe și terapie intensivă.

Aceste resurse vor ajunge la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeș” Timișoara, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara, Spitalul Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara, Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova și Spitalul Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

“Trăim o situație unică, peste care e tot mai clar că putem trece doar împreună. Echipa Hella România este aproape de comunitățile în care are deschise birouri de foarte mulți ani. Susținem educația, sportul, sănătatea, cultura. Mai mult ca altădată, răspundem acum nevoilor din sistemul de sănătate. Contribuția financiară a companiei este dublată și de ajutorul oferit de colegii noștri experți. Este important să ne păstrăm sănătatea și să mergem mai departe ca o echipă, una a comunității, în care fiecare ne înțelegem rolul și valoarea contribuției”, spune Mirabela Chera, director Hella Corporate Center Timișoara.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În România, grupul Hella este prezent cu trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, în Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova. De la apariția primelor cazuri de testare pozitivă în România, la nivelul companiei s-au luat o serie de măsuri pentru protejarea angajaților: munca de acasă, reguli stricte de igienă, transport și acces în spațiile de lucru pentru angajații a căror prezență este necesară pentru continuarea activității.

Hella este o companie de familie, cu peste 125 de locații în 35 de țări. Cu vânzări de șapte miliarde de euro în anul fiscal 2018-2019 și 39.000 de angajați, grupul german este unul dintre cei mai importanți furnizori din industria automotive. Hella dezvoltă și produce componente și sisteme de iluminat și electronice, și dispune în Europa de unul dintre cele mai mari centre de servicii pentru piese de schimb și accesorii destinate autovehiculelor, servicii de diagnoză și servicii de asistență. Hella produce și module complete pentru vehicule, sisteme de climatizare și rețele de bord.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share