Hilti și Knauf își mută birourile în AFI Tech Park

Cele două multinaționale din sectorul construcțiilor vor fi noii chiriași în AFI Tech Park încă de la lansarea sa, alături de alte companii importante din România.

Hilti România este parte a Hilti Group, care concepe și furnizează produse de ultimă generație, soluții software și servicii. Parte a grupului Knauf, Knauf Gips România este producător și distribuitor de materiale și sisteme de construcție, cu o prezență de peste 20 de ani în România. Knauf Gips oferă produse și soluții complete de sistem pentru construcția pereților interiori despărțitori, a tavanelor, a pardoselii flotante, dar și soluții speciale pentru protecția pasivă împotriva incendiilor, rezistența la apă și coroziune, îmbunătățirea acustică sau izolarea fonică. Knauf Insulation România face parte din una dintre cele mai recunoscute companii internaționale din domeniul izolației și oferă soluții pentru toate tipurile de aplicații, precum acoperișurile înclinate, fațada de contact, acoperișurile plate, partițiile interioare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Aflat în proces de finalizare a primei faze ale proiectului, AFI Teck Park devine unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din București. Oferă 56.000 mp de spații de birouri clasa A, prin două clădiri P+8 și un turn de birouri de 14 etaje, și servicii precum o sală de conferințe de 400 mp, cardul de loialitate AFI Club, care oferă reduceri la restaurante, și alte servicii, și proximitate față de sala World Class, care a închiriat 1.500 mp în AFI Tech Park 1. AFI Tech Park 1 a primit deja pre-certificarea de “clădire verde” LEED Platinum.

Tranzacțiile pentru Hilti România și Knauf au fost asistate de ESOP, unul dintre principalii consultanţi imobiliari, ce lucrează de 15 ani pe piaţa birourilor și rezidenţială. Din 2013, ESOP activează în asociere cu CORFAC International – Corporate Facility Advisors, o alianţă de companii imobiliare antreprenoriale care oferă servicii în 61 de locații din America de Nord și în alte 24 de locații din toată lumea.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, operează în Europa Centrală şi de Est din 1997. Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share