McDonald’s oferă 1.000 de locuri de muncă – salariul de intrare în companie: 3.250 lei brut

Compania Premier Restaurants are în plan dezvoltarea rețelei McDonald’s, pe lângă cele 72 de restaurante existente acum în 21 de orașe.

În perioada următoare, 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel național, pentru pozițiile de lucrător în restaurant (Crew Member), Hostess, Guest Experience Leader și Manager Trainee. Cu această ocazie, compania dă startul unei campanii de comunicare pentru recrutare, sub sloganul “Mi se potrivește”, prin care aduce în atenție, cu ajutorul angajațiilor, ca eroi ai campaniei, beneficiile oferite de companie: flexibilitate, posibilități clar stabilite de promovare și dezoltare, o echipă unită, training, bonusuri, burse și o carieră.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Ascultăm oamenii din echipă și încercăm să le înțelegem cât mai bine nevoile. Ascultăm ce ne spun și cei care vin să se angajeze la noi. Am aflat nenumărate motive pentru care jobul la McDonald’s este potrivit și pentru studenți și pentru oameni care caută să evolueze în carieră, și pentru seniori, dar și pentru oameni care caută stabilitate și recompense pe măsura efortului depus. Am decis să fim mai clari în a transmite beneficiile de a lucra la McDonald’s, dincolo de prejudecăți sau de legende – prezentăm jobul așa cum e el, din gura celor care îl fac azi. Am decis să nu spunem povești în noua campanie de recrutare, ci să dăm cuvântul oamenilor din echipă cu povești reale. Ei sunt adevărații eroi”, declară Irina Panaite, Director Resurse Umane, Premier Restaurants România.

Salariul de intrare la McDonald’s este de 3.250 lei brut, ce include beneficii și bonusuri individuale și de echipă pentru toți angajații, acordate pentru implicare și performanță. În ultimul an, în jur de 550 de angajați au fost promovați în poziții superioare. Programele de recrutare sunt active pe tot parcursul anului, cu zeci de interviuri organizate, în fiecare zi, în cele 72 de restaurante din țară. Oricine este interesat de locurile de muncă disponibile poate vizita restaurantul preferat, poate urmări prezența echipei de resurse umane la cele importante târguri de carieră sau poate vizita site-ul oficial. CV-urile pot fi lăsate și în restaurantele McDonald’s sau cei interesați au posibilitatea de a aplica online.

Compania a pus bazele unui program de muncă flexibil pentru toți angajații și îi recompensează pe cei care au 1, 3, 5, 10, 15 și 20 de ani vechime. În plus, angajații părinți primesc cadouri de sărbători sau petreceri anuale pentru ei și copii. Compania încurajează dezvoltarea carierei angajaților și oferă posibilitatea unui manager trainee ca în doi ani să conducă un restaurant McDonald’s.

Articolul anterior

Hilti și Knauf își mută birourile în AFI Tech Park

Articolul următor

Fondatorii Nalu și Babele se "școlesc" în SUA

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share