Iași: Cegeka România organizează primul program de mentorat

Între 16 iulie și 11 august, Cegeka România va da startul programului Cegeka Digital Youth Bootcamp, organizat în Iași, unde 12 studenți vor învăța bazele tehnologiilor Java, .NET, Angula6 și NodeJS.

Cegeka Digital Youth Bootcamp este un program de mentorat prin care studenții vor lucra alături de specialiști din domeniu și vor avea oportunitatea de a învăța Java, .NET, Angular6 și/sau NodeJS, în funcție de interesul fiecăruia. Programul de mentorat din Iași face parte din proiectul Cegeka Digital Youth – o inițiativă Cegeka România, dezvoltată în parteneriat cu Școala de Valori și Wizegen – prin care compania își dorește să le ofere studenților posibilitatea de a aplica lucrurile teoretice învățate în facultățile de profil și de a descoperi proiecte interesante și tehnologii noi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Prețuim educația și credem că ea reprezintă fundamentul vieții. Pentru noi, oamenii sunt cei mai importanți și ne dorim să investim timp și resurse în dezvoltarea tinerilor cu potențial, pasionați de IT, care vor să se remarce și să contribuie la evoluția domeniului ICT”, declară Cristina Olariu, director HR, Cegeka România.

Cegeka este o companie belgiană la origini, cu 4.500 de angajați în zece birouri din Europa. Dintre ei, peste 500 lucrează în România, în București și Iași. Compania are două divizii de business: Software Development și Infrastructură, operează centre de excelență în Inteligență Artificială, BlockChain și Machine Learning și este recunoscută pe piața europeană pentru gradul ridicat și eficiența utilizării proceselor Agile în cadrul companiei.

Articolul anterior

Asociația Furnizorilor Casei Regale și-a ales noul Board Director

Articolul următor

Telekom investește 100.000 euro în 10 startup-uri româneşti

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share