Iași: IULIUS caută viitorii specialiști în închirieri și vânzări, printr-un internship plătit

Foto: ProImage

Unicul dezvoltator şi operator de proiecte de tip mixed-use din România dă startul unui program de dezvoltare profesională în domeniul închirierilor și vânzărilor, pentru studenții în ultimul an de licență, masteranzi și absolvenți de studii universitare.

“Sales Program at IULIUS” este un program de internship plătit, de șase luni, care aduce o experiență de învățare practică în închirieri și vânzări, alături de mentori din compania IULIUS. La final, participanții au șansa de a fi angajați în departamentele de leasing sau vânzări ale companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Candidații se pot înscrie în program aici. Ei trebuie să fie buni cunoscători ai limbii engleze, buni utilizatori ai pachetului MS Office, aă aibă dorința de a se dezvolta în mod constant, să fie curioși, cu abilități de leadership și cu spirit de a lucra în echipă. Principalele avantaje pe care le aduc cele șase luni de internship sunt pregătirea profesională în mall management, formarea alături de un mentor, participarea la simulări și aplicații practice în echipă și posibilitatea de angajare în companie. Proiectul face parte din programul “Iași, orașul viitorului tău”, realizat de compania IULIUS.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share