Immofinanz are un nou director de operaţiuni pentru România

Fulga Dinu a preluat funcţia de Country Manager Operations Immofinanz România şi coordonează dezvoltarea companiei pe piaţa spaţiilor de birouri şi a centrelor comerciale.

Anterior, Fulga Dinu a deţinut funcţia de CFO al Iulius Group şi pe cea de Country Manager al Eurohypo, banca germană membră a grupului Commerzbank, iar acum va conduce operaţiunile de retail și portofoliul spaţiilor de birouri din România ale Immofinanz.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Anul trecut, Immofinanz şi-a consolidat operaţiunile pe piaţa spaţiilor de birouri şi a celor comerciale şi a introdus în România mărcile internaționale ale grupului: myhive pentru birouri, Vivo! pentru centrele comerciale și Stop Shop pentru parcurile de retail. Proprietăţile Immofinanz din România reprezintă circa 20 la sută din portofoliul total al companiei, inclusiv 18 investiţii finalizate, cu o valoare totală de 822,8 milioane de euro.

Immofinanz este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri, pe șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile Stop Shop (retail), Vivo! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale pentru aceste activități. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 230 de proprietăți. Immofinanz este listată la bursele de valori din Viena și Varșovia.

Articolul anterior

Sibiu: Vehiculele autonome create de studenți s-au întrecut la Continental Technical Competition

Articolul următor

Dedeman își modifică logo-ul ca să atragă atenția asupra siguranței

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share