Irina Mușan revine în România după zece ani și preia rolul de director național Servicii Centrale și Expansiune la Lidl

Din 1 mai, Irina Mușan va prelua funcția de director național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România și va face parte din Consiliul de Conducere al companiei.

Din această poziție, va coordona strategia de expansiune, imobiliare, achiziții interne și facility management a Lidl România. Irina Mușan revine în România după zece ani petrecuți alături de echipa globală de expansiune Lidl. Cu o experiență în construcții de peste 15 ani, Irina Mușan s-a dezvoltat și a crescut profesional odată cu Lidl în România. A făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piața locală.

S-a alăturat departamentului de Construcții în 2011, iar apoi și-a extins atribuțiile în zona de construcție de centre logistice și magazine. În urmă cu zece ani, și-a continuat parcursul profesional în Germania, în echipa globală de construcții Lidl, unde și-a extins aria de competență și expertiză. Din luna mai, va continua să -și consolideze cariera în echipa Lidl România, ca director național Servicii Centrale și Expansiune și membru în Consiliul de Conducere.

Funcția va fi preluată de la Dragoș Ionescu, care își va continua parcursul profesional alături de Lidl, va trece într-o nouă etapă a carierei și va urma un nou program de dezvoltare profesională. Dragoș Ionescu face parte din echipa Lidl de 19 ani, timp în care a contribuit, din poziții strategice, la dezvoltarea continuă a rețelei de magazine și centre logistice Lidl România.

Parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Germania, la Neckarsulm, Lidl este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Operează peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări. Are circa 376.000 de angajați, dintre care peste 12.000 în România, unde deține peste 350 de magazine și șase centre logistice.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share