Impact SA: Doi manageri noi vor pune umărul la ridicarea unor proiecte de un miliard de euro

Doi manageri noi, cu experiență în companii multinaționale, vor conduce departamentul operațional, respectiv cel financiar, al dezvoltatorului Impact Developer & Contractor. 

Noul director financiar, Giani Kacic (foto), cu o experiență de peste 15 ani în industria petrolieră, își va exercita atribuțiile împreună cu directorul general, Bogdan Oslobeanu. Noul director de operațiuni, Iulian Mirel Măguleanu, este un project manager cu experiență în coordonarea de proiecte de amploare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Absolvent al Facultății de Management din București, Giani Kacic și-a început cariera în industria farma și a continuat-o în cea petrolieră. Timp de 15 ani, a ocupat funcții de conducere în Grupul Rompetrol, printre care Finance Manager Rom Oil, CFO Rompetrol Rafinare, Project Director SAP Program Group Rompetrol, Group Cost Control BU Refinery & Industrail Services Group Rompetrol.

Iulian Mirel Măguleanu a fost director de proiect în compania Verus Project Management, ce oferă servicii de consultanță în management de proiect în Kazahstan, mai ales pentru industria de petrol și gaze. De profesie inginer mecanic, cu expertiză în ingineria, construcția și mentenanța în Rafinărie, Petrochimie, Instalații de producție a petrolului, centrale electrice și linii electrice, are 29 de ani de activitate în industrii de Oil & Gas și Power & Energy, dintre care 15 în management de proiect și management operațional, în companii precum Rominserv, din Grupul Rompetrol, și Petrom.

Impact are în dezvoltare două proiecte rezidențiale de mari dimensiuni, în nordul Capitalei: Greenfield Residence, în Băneasa, pe segmentul mediu, și Luxuria Domenii Residence, pe segmentul premium. Proiectele au o valoare investițională cumulată de peste 600 milioane euro și vor totaliza peste 8.000 de locuințe. Luxuria este singurul proiect rezidențial din imediata proximitate a viitorului pol de business din Expoziției, o zonă în care vor fi relocați în jur de 17.000 de angajați, în circa 200.000 mp de birouri.

În 2019, dezvoltatorul are în plan să demareze și lucrările de construcție pentru un nou ansamblu rezidențial în Constanța, pe un teren de circa opt hectare, pe Bulevardul Tomis, cu acces rapid spre centrul orașului, Mamaia și ieșirea spre autostradă. Proiectul va include 660 de apartamente și are o valoare de piață estimată la 53,5 milioane euro.

Până în 2028, Impact plănuiește să dezvolte cinci proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață cumulată de 948,9 milioane euro: Greenfield Residence, Luxuria Domenii Residence, ansamblul din Constanța și alte două proiecte, în zonele Barbu Vacarescu și Ghencea, din București.

Articolul anterior

"Cutremur" în industria auto: Ford și Jaguar concediază mii de oameni

Articolul următor

Un fotbalist din Liga 1 a donat bani și bunuri către copiii orfani din Zambia

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share