International School of Communication “atacă” piaţa de training din România

ISOC, una dintre cele mai cunoscute companii de training în comunicare din Marea Britanie, va intra pe piaţa din România, în colaborare cu agenţia locală Creative Business Management.

Agenţia din Bucureşti va organiza cursurile ISOC pentru publicul local și va adapta training-urile ISOC la nevoile de comunicare ale firmelor locale. Cursurile vor fi susţinute de lectori din Marea Britanie, cu experienţă internaţională în livrarea de programe de formare. Pe plan local, agenţia de training Creative Business Management va acţiona ca centru de formare pentru publicul din România, dar şi pentru companiile din ţările învecinate, care doresc să îşi specializeze angajaţii cu costuri relativ reduse de cazare şi transport. “Rolul Creative Business Management este să promoveze cursurile ISOC şi să le adapteze cerinţelor de piaţă din România şi ţările învecinate. Practic, companiile din ţările apropiate vor economisi bugete importante și vor beneficia de aceeaşi calitate a cursurilor, oferită de centrul din Londra sau Dubai al ISOC”, declară Bianca Preda, business manager în cadrul Creative Business Management.

În portofoliul de training al ISOC în România vor fi disponibile, din luna septembrie, cursurile de “Strategic Event Planning”, “Comunicare strategică” şi “Comunicare internă”. Costul mediu al unui curs va fi sensibil mai mic faţă de cursurile pe care ISOC le susţine în cadrul centrului său de pregătire din Londra. Durata sesiunilor va fi de maximum două zile, pentru cursurile deschise. Agenţia va livra şi training-uri personalizate, susţinute de traineri internaţionali, la solicitarea companiilor româneşti. Primul curs susţinut de agenţia britanică este programat în septembrie, în Bucureşti, şi va avea ca temă organizarea evenimentelor strategice.

DESPRE CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT

Este o agenţie de training specializată în livrarea de cursuri acreditate în comunicare şi marketing online. În cei şase ani de experienţă pe piaţă, agenţia a livrat training-uri pentru mai mult de 3.000 de clienţi – companii multinaţionale, antreprenori sau freelanceri.

DESPRE ISOC

Sediul ISOC este situat în Londra, dar instituţia are şi un centru de training în Dubai. La cursurile ISOC participă cursanţi din diverse domenii de activitate, de la ofiţeri de presă la prim-miniştri. În activitatea sa, agenţia londoneză a livrat cursuri de comunicare pentru 30 de membri ai Parlamentului Britanic şi șase prim-miniştri. ISOC este deţinută şi condusă de Pinnacle PR, cea mai mare companie specializată de training în comunicare şi PR din lume. ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, instituţie a Guvernului Britanic responsabilă cu acordarea de calificări companiilor de training. Clienţii ISOC care doresc să participe la sesiunile de traning ale agenţiei pot opta pentru locaţia în care doresc să participe. Bucureştiul este inclus acum pe lista centrelor partenere.

Total
0
Share