Cluj-Napoca: Liberty Technology Park are un chiriaș nou – One-IT

Compania cu birouri în Cluj-Napoca și Baia Mare își face intrarea în zona de interes a companiilor din inima tehnologică a Ardealului.

Prezența One-IT într-unul dintre cele mai prospere parcuri tehnologice din România aduce numeroase beneficii atât pentru rezidenții Liberty Technology Park din Cluj, cât și pentru companiile locale din Cluj-Napoca, pe direcția de proiectare și mentenanță a infrastructurii IT, de licențiere software, dezvoltare cloud privat sau back-up de date. One-IT le propune companiilor clujene și noile soluții profesionale dedicate de back-up date și videocomunicații. One-IT este un furnizor care și-a construit, în cei 12 ani de existență, un portofoliu ce are la bază expertiza unor parteneri internaționali de calibru, precum Microsoft, Bitdefender, Polycom, IBM, Toshiba, Fujitsu, Dell, Asus, HP, Lenovo sau Acer.

Liberty Technology Park Cluj este un parc tech creat pentru a oferi condiții excelente de creștere și dezvoltare companiilor din domeniile IT&C și R&D, într-un areal inedit din punct de vedere conceptual și arhitectural. Parcul integrează mai mult de 20 de companii din domeniul IT&C și este ocupat în proporție de 90 la sută. Ecosistemul tech cuprinde birouri eco, spații office, zone destinate organizării de evenimente, săli de conferințe, o zonă de leisure, toate concepute pentru a crea parcul tech ideal. Scopul acestuia este, la scară mare, promovarea dezvoltării economice și competivității între orașe și regiuni apropiate, prin crearea de noi locuri de muncă bazate pe tehnologii contemporane și, în același timp, prin ridicarea standardelor în ceea ce privește calitatea mediului de muncă și a vieții profesionale ale angajaților.

DESPRE ONE-IT

Cu cele două sedii, din Baia Mare și Cluj-Napoca, One-IT este furnizor de servicii și produse IT: laptop-uri, PC-uri, servere, printing, rețelistică, și oferă soluții IT personalizate, pentru mediul de afaceri. Parteneriatele cu liderii internaționali din domeniul IT, precum Intel, Dell, Toshiba, IBM, Xerox, Microsoft, Fujitsu sau HP, a consolidat și a crescut garanția unei oferte complete de produse și servicii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share