Irina Roncea, Managing Director Golin, desemnată Profesionistul Anului în PR

Golin ocupă, pentru a cincea oară, locul 1 în Topul Agențiilor de PR din România, realizat de Revista Biz și compania de cercetare Unlock Market Research. La gala din acest an, Irina Roncea, Managing Director Golin, a fost desemnată Profesionistul Anului în PR, un premiu ce recunoaște performanța celor mai buni oameni din industrie.

Golin este sigura agenție care a ocupat locul 1 în cinci dintre cele opt ediții ale topului. A reușit să se mențină pe primul loc, timp de patru ani la rând, și să-și consolideze, anul acesta, poziția de lider în industria de comunicare și PR din România.

“Mai mult ca niciodată, anul acesta, performanța de a fi numărul 1 în Topul Agențiilor de PR din România ne bucură și ne onorează. Un rezultat frumos într-un 2020, care, iată, ne surprinde și cu lucruri bune. E un rezultat muncit cu multă pasiune, ambiție și tenacitate, de echipa Golin, și care nu ar fi posibil fără susținerea și încrederea clienților noștri”, spune Irina Roncea.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Campaniile agenției au primit recunoaștere și la ediția din acest an a prestigiosului festival In2Sabre Awards, iar rețeaua Golin a fost numită Global Agency of the Year, pentru al doilea an consecutiv, la PRWeek Global Awards 2020. Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide, desemnată în 2019 Global Agency of the Year la PR Week Global Awards.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

FOTO. Dacia dă startul "revoluției electrice" și lansează azi Spring Electric, primul său model electric

Articolul următor

Fostul director general al Uber Eats preia același rol la Bringo

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share