Joaca de-a șeful, pe banii contribuabililor: Tarom a ajuns la al treilea director general, în ultima lună

Foto: Mădălina Mezei / Facebook

Consiliul de Administraţie al Tarom a numit-o pe Daniela Mădălina Mezei în funcţia de director general al companiei, din 19 iunie, în locul lui Caravan Maresi, care a preluat interimatul în 3 iunie.

Mădălina Mezei (foto, a doua din stânga) a fost reprezentant Tarom în Belgia, din aprilie 2009. Una dintre responsabilităţi a fost planificarea şi organizarea strategiei de piaţă şi dezvoltare în regiune. Este absolventă a Academiei de Studii Economice (Facultatea de Management) Bucureşti și are şi un MBA. Daniela Mădălina Mezei lucrează în compania TAROM din 1997.

Înainte de a-l înlocui pe Florin Susanu, Caravan Mareşi era director financiar al Tarom. Florin Susanu a fost numit director general provizoriu pe 21 martie, după ce Werner Wolf şi-a încheiat mandatul de director general al companiei, după un an şi patru luni. Werner-Wilhelm Wolf a fost numit în funcţia de director general interimar al Tarom în 20 noiembrie 2017.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Tarom îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share. Deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave, şi este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share