JYSK inaugurează două magazine noi, în București și Timișoara, și ajunge la 84 de unități. Ținta: 150 de magazine

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă inaugurează două magazine noi în România, pe 20 februarie, în București și Timișoara.

Noul magazin JYSK din București se află pe Strada Fizicienilor, sector 3, și are o suprafață totală de 1.580 mp. În București, JYSK mai are opt magazine, iar în apropierea Capitalei a deschis recent încă două unități, în Afumați și Balotești. Magazinul din Timișoara este amplasat pe Calea Buziașului și are o suprafață totală de 1.400 mp. Va fi cel de-al treilea magazin JYSK din oraș.

“În București, noul magazin are o poziționare foarte bună, în locul fostului magazin Lidl, și va fi ușor de accesat de clienții din cartierele Dristor și Titan și nu numai. În Timișoara, aveam magazine nordul și în sudul orașului, iar acum ne extindem într-o zonă nouă, Buziaș. Pentru cele două deschideri, am pregătit evenimente speciale, cu multe surprize pentru clienți și cu oferte speciale de deschidere la peste 1.500 de produse“, declară Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Atât în magazinul JYSK București Fizicienilor, cât și în JYSK Timișoara Buziaș, clienții sunt așteptați la un eveniment special cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți din fiecare magazin care vor achiziționa produse în valoare de minimum 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ținta retailerului este să ajungă la 150 de magazine în România și să fie prezent în toate orașele cu peste 20.000 de locuitori. “Ne dorim să deschidem cât mai multe magazine, într-un timp cât mai scurt. Din păcate, stocul de spații de retail disponibile este insuficient. Pentru magazinele noastre, căutăm spații moderne, de circa 1.350 mp, dar ne este tot mai greu să găsim spații potrivite conceptului nostru, mai ales în orașe mari, precum București și Timișoara”, arată Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

DESPRE JYSK

Este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste patru miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și are peste 23.000 de angajați și peste 2.800 de magazine. A intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea unui magazin la Oradea.

Articolul anterior

Fabrica de anvelope Continental din Timișoara are un nou director general

Articolul următor

Schimbări în conducerea Visma Software: Sorin Rotariu "avansează" în rolul de Country Managing Director, Daniel Reisenauer este noul Managing Director

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share