Kaufland crește venitul minim brut în companie la 2.800 de lei, din 1 martie

După ce a anunțat că va prelua, din 1 ianuarie 2018, toate contribuțiile aferente angajatorului, cel mai mare angajator privat din România a decis să crească și venitul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine, la 2.800 lei brut pe lună, incluzând atât tichetele de masă, cât și tichetele cadou oferite de Crăciun și de Paști.

Noua creștere salarială va intra în vigoare efectiv  din 1 martie 2018. Potrivit reprezentanților Kaufland România, creșterile salariale au loc periodic în companie, iar, în funcție de vechime, venitul unui lucrător comercial poate depăși suma de 6.500 lei brut, cu sporuri și tichete de masă incluse. “Ne dorim să fim mai mult decât un simplu angajator, să oferim susținere atât pe plan profesional, cât și personal, să creăm un mediu de lucru sănătos și productiv. Tocmai de aceea, actualizăm periodic pachetele salariale și beneficiile pe care le oferim, și încercăm să le adaptăm nevoilor reale ale angajaților noștri”, declară Marco Hössl, CEO Kaufland România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Tichetele de masă din prima zi de lucru, asigurările voluntare de sănătate, ajutoarele în bani și zilele libere plătite pentru diverse evenimente din viața angajatului, discount-urile în cadrul programelor desfășurate cu parteneri agreați (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare și petrecere a timpului liber precum cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicați, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție), mai multe zile de concediu de odihnă, sunt câteva dintre beneficiile pe care Kaufland România le acordă membrilor echipei sale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share