Kelly Freeman, expert internaţional în comunicare, revine la Bucureşti pentru un nou training

Creative Business Management organizează o nouă ediţie a programului avansat de comunicare, în 6-7 iunie. Cursurile sunt livrate la nivel internaţional în cadrul International School of Communication (ISOC), partener al acestui training.

După 25 de ani de activitate în domeniul comunicării guvernamentale, trainerul Kelly Freeman este o resursă inepuizabilă de exemple despre strategii de comunicare ce au reuşit să schimbe cursul unor business-uri globale. La București, va livra un program de comunicare format din două cursuri – Strategic Event Management și Strategii avansate de PR şi Comunicare. Prima ediţie a acestui program de training a fost “memorabilă”, după cum au descris-o participanții, reprezentanți din domeniul comunicării în cadrul unor companii multinaționale.

În cadrul cursului Strategic Event Management, din 6 iunie, event plannerii vor învăţa cum să dezvolte imaginea clientului lor, chestionând în permanență modul în care o anumită idee creativă a funcționat și cum își pot îmbunătății strategia. Cursul de Strategii avansate de PR, din 7 iunie, este adresat profesioniștilor în domeniul comunicării, care își doresc îmbunătățirea cunoștințelor despre realizarea și implementarea unei strategii eficiente, dar și celor care vor să înțeleagă rolul unei strategii în creșterea organizației.

La curs sunt aşteptate persoane care vor să se specializeze în event management şi comunicare strategică. Sunt aşteptaţi și directori şi persoane de decizie din organizaţii, specialişti şi freelanceri, persoane care doresc să îmbunătăţească experienţa consumatorului prin programe de comunicare, angajaţi ai companiilor multinaţionale cu competenţe în domeniu. La finalul training-ului, International School of Communication va oferi cursanţilor confirmarea cunoştinţelor învăţate şi a abilităţilor dobândite, prin eliberarea diplomelor de participare, recunoscute la nivel internaţional. Înscrierile la programul avansat de training se fac pe site, la telefon 0743 183 353 sau pe email, la cursuri@cbmanagement.ro.

DESPRE INTERNATIONAL SCHOOL OF COMMUNICATION (ISOC)

Este una dintre cele mai bine  cotate instituţii de training din Marea Britanie și are şi un centru de training în Dubai. La cursurile ISOC participă o mare varietate de cursanţi, de la ofiţeri de presă la prim-miniştri. Pe lângă cursurile publice, ISOC organizează şi cursuri private şi personalizate: training-uri de media interviewing şi programe post-universitare pentru diverse domenii, ce se întind pe mai mulţi ani. ISOC este deţinută şi condusă de Pinnacle International, cea mai mare companie de training în comunicare şi PR din lume. Compania este acreditată de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, instituție a Guvernului Britanic responsabilă cu acordarea de calificări companiilor de training.

DESPRE CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT

Este agenţia de training care a adus pentru prima dată în România formatul de training, livrat cu succes de mai mulţi ani la nivel internaţional. Creative Business Management livrează din 2010 cursuri acreditate în comunicare şi marketing online. În cei şapte ani de existență pe piaţă, agenţia a livrat training-uri unui număr de peste 3.000 de clienţi companii multinaţionale, antreprenori sau freelanceri.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share