Fabrica de panificaţie şi patiserie pre-coaptă congelată La Lorraine România investeşte 12,5 milioane de euro într-o nouă linie de producţie dedicată pâinii de tip rustic.

A cincea linie de producţie va fi dedicată pâinii de tip rustic de o calitate superioară, făcută cu ingrediente nutritive precum maiaua şi seminţele. Linia este aproape în totalitate automatizată și are o capacitate de 160.000 de produse pe zi. Este dotată cu un dospitor cu aerosoli ce ajută la o mai bună hidratare a aluatului, iar rezultatul este o pâine mai bine crescută, o calitate superioară a miezului şi a cojii, ceea ce duce la o prospeţime îndelungată.

Camerele cu termoviziune ajută la identificarea formei şi permit o crestare precisă şi uniformă a tuturor produselor. Trei mixere de ultimă generaţie pentru frământarea aluatului imită mişcările frământatului cu mâna, făcute de brutarii artizani. Sistemul de ambalare este tehnologizat, cutiile şi etichetarea se fac automat, iar viteza de ambalare este de două pâini pe secundă.

Credem că te-ar interesa și: Corporatistul din Pipera

Produsele realizate pe această nouă linie de fabricaţie vor ajunge pe piaţa internă, dar şi la export, în ţări precum Serbia, Bulgaria, Ungaria şi Grecia. Investiţia a dus la crearea de noi locuri de muncă. Până la sfârşitul acestui an vor fi angajate 20 de persoane, iar până la finalul anului viitor vor mai fi angajaţi 40 de operatori.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La Lorraine este unul dintre principalii furnizori de produse pre-coapte de pe piaţa din România. În 2018, în unitatea de la Câmpia Turzii au fost realizate 36.000 de tone de produse de panificaţie pre-coaptă congelată şi produse de patiserie congelată. 30.000 de tone au ajuns pe piaţa internă, iar 6.000 la export. Conform fabricantului, toate produsele La Lorraine sunt din făină şi alte materii prime româneşti de cea mai bună calitate. Fabrica este certificată cu cel mai înalt standard de management al calităţii şi siguranţei produselor alimentare, IFS. În acest an, La Lorraine a devenit oficial furnizor al Casei Regale a României.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Continental își împarte profitul cu angajații: 150 de milioane de euro, pentru 220.000 de salariați

Compania Continental își implică angajații, la nivel global, la profitul obținut. Pentru…

O companie IT din România le permite angajaților să lucreze de acasă nelimitat

La doi ani după extinderea operațiunilor din România, prin cel de-al treilea…

Enel a încheiat o poliță de asigurare împotriva COVID-19, pentru toți angajații

Una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa, după capitalizarea…

Simon Maurer (Maurer Imobiliare): “Mediocritatea nu este acceptată în firma noastră”

Lui Simon Maurer, antreprenorul născut în România, crescut în Germania și revenit…