L&D Survey 2019: TOP 3 traineri, coachi și companii furnizoare de training din România

Learning Network a organizat, în 29 octombrie, Gala L&D Awards, momentul de celebrare a învățării în organizații, în care au fost acordate distincțiile Gold, Silver și Bronze celor mai apreciați traineri, coachi și companii furnizoare de programe de formare din România. 

Premiile au fost acordate în urma evaluărilor făcute de comunitatea de HR și L&D în L&D Industry Survey, cea mai amplă cercetare cantitativă în domeniu. 576 de respondenți au avut ocazia să nominalizeze și să recomande trainerii, coachii și companiile cu care au avut cele mai bune rezultate în anul anterior.

“Misiunea Learning Network este de a promova învățarea continuă ca modalitatea de a face față schimbărilor, atât în mediul organizațional, cât și în viața personală. Credem că învățarea este un fel de a fi și ne bucurăm să fim terenul de joacă al celor care împărtășesc aceleași valori ca și noi: învățare continuă, comunitate, grijă, responsabilitate, creativitate, inovare și bucurie. Evenimentul a fost foarte emoționant. Ne-am bucurat să putem oferi un moment de recunoaștere celor care muncesc zi de zi să îmbunătățească performanța organizațională și personală a clienților lor”, declară Clementina Anghelache, fondator Learning Network.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Distincțiile oferite:

Bronze Award Coach: Alain Cardon, Metasysteme Coaching și Petra Mueller Demary, Solution Surfers.

Silver Award Coach: Paul Olteanu

Gold Award Coach: Madi Rădulescu, MMM Consulting

Bronze Award Trainer: Simona Podgoreanu, Exec-Edu și Mihai Curelea, Școala de training

Silver Award Trainer: Lavinia Rașcă, Exec-Edu

Gold Award Trainer: Paul Olteanu

Bronze Award Company: Learning Architect și Dynamic Learning

Silver Award Company: Interact și Stand for Development

Gold Award Company: Exec-Edu și Trend Consult.

Learning Network îi felicită pe premianți, pe toți cei care au fost nominalizați în Top L&D 2019 și le mulțumește partenerilor media și celor care au fost alături în organizarea evenimentului: Magicianul Augustin, pianistul Nicolae Dumitru și echipa Teatrului Elisabeta.

Parteneri Media: We Are HR, Business24.ro, AngajatorulMeu.ro, Chic-Elite.ro, PortalHR.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, IQAds, Smark și asociația studențească AEGEE.

Cercetarea “L&D Industry Survey – România 2019” și TOP L&D 2019 pot fi achiziționate online, cu o reducere de 45% până la data lansării: 10 noiembrie.

DESPRE LEARNING NETWORK

Este principala platformă dedicată specialiștilor de L&D din România, unde creează și selectează conținut de învățare destinat oamenilor din organizații. De șapte ani, sprijină și contribuie la dezvoltarea pieței de learning, și creează cel mai consistent și valoros repertoriu de cursuri și furnizori. Prin aceasta, participă concret la formarea și educarea continuă a oamenilor, cu rezultate pentru organizațiile din care fac parte. Scopul companiei este ca prin recomandările făcute și un conținut relevant oferit în forme variate, să dea putere prin unul dintre cele mai importante instrumente de creștere ale lumii: ÎNVĂȚAREA.

Articolul anterior

NN Asigurări de Viață are un nou Chief Investment Officer

Articolul următor

Animalele de Companie și Coeficientul de Decență

Articole din aceeași categorie
Total
9
Share