Logiscool dă startul înscrierilor pentru cursurile de programare din noul an școlar, cu un curriculum adaptat noilor nevoi digitale

Școala de programare pentru copii și adolescenți cu vârste între șase și 18 ani lansează înscrierile pentru noua generație de elevi pasionați de programare.

Curriculumul din acest an a fost îmbogățit cu programe noi, dezvoltate pornind de la nevoia părinților și a elevilor de a descoperi lumea digitală în ansamblu. Pe lângă cursurile clasice de programare, robotică, editare foto-video, Logiscool a inclus și Digital Discovery, pentru cei care vor să învețe mai mult decât programare și să fie instruiți corect pentru navigarea în siguranță pe internet. În plus, cei care au deja bazele programării pot progresa și pot obține o certificare în Python, cu ajutorul noului curs din programa acestui an.

“Ne-am propus să facem alfabetizarea digitală cât mai accesibilă și să pregătim tinerii de azi pentru viitor. Stăm în contact cu elevii noștri și cu părinții lor, pentru a le afla nevoile și pentru a ne adapta corespunzător. Am inclus în programă cursuri care îi ajută pe cursanți să dezvolte o prezență conștientă în online, dar și cursuri prin care ei să aprofundeze anumite limbaje de programare. Am observat preocuparea companiilor de a avea profesioniști care să aibă și alte abilități pe lângă cele tehnice, motiv pentru care includem în programele noastre și evenimente de dezvoltare de soft skills și parteneriate cu alte companii din această zonă”, spune Indira Abdulvoap, General Manager Logiscool România.

Peste 10.000 de elevi sunt așteptați să se înscrie anul acesta la cursurile Logiscool, care încep din 13 septembrie, cu 30 la sută mai mulți ca anul trecut. Cursanții participă la o sesiune pe săptămână, pe întreaga perioadă a anului școlar, și se pot înscrie până pe 15 octombrie. Elevii interesați să participe la cursurile Logiscool pot beneficia de sesiuni demonstrative gratuite, pe care le pot accesa până pe 10 octombrie.

Cele mai multe dintre cursurile Logiscool din acest an sunt disponibile atât online, cât și cu prezență la sediu, în funcție de preferința elevilor. Logiscool le pune la dispoziție toate materialele necesare parcurgerii cursurilor, iar condițiile de înscriere sunt menționate pe site.

DESPRE LOGISCOOL ROMÂNIA

Oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste între șase și 18 ani. Înființată în 2018, numără deja peste 50 de școli de programare la nivel național și este în continuă expansiune. Face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 20 țări din Europa, America și Asia. Peste 100.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool.

Articolul anterior

Asociația Zi de Bine investește în viitor și construiește un laborator de robotică pentru elevi

Articolul următor

CBC Records - primul studio de podcasting as a service oferit de o clădire de birouri în România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share