Londra: BRD, cea mai bună bancă din România în 2018

BRD- Groupe Société Générale a primit, în 30 noiembrie, la Londra, pentru a şaptea oară, din partea revistei The Banker, titlul de “Cea mai bună bancă din România”.

The Banker este o publicaţie financiară recunoscută, axată pe domeniul bancar şi pe cel al pieţelor financiare. Premiile The Banker recompensează instituţiile financiare cele mai performante şi cele mai bune bănci din peste 100 de ţări.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Între criteriile ce au contat în desemnarea celor mai bune bănci din zonă se numără capacitatea de adaptare la mediu, profitabilitatea, calitatea parteneriatelor strategice cu clienţii, competitivitatea şi caracterul inovativ al ofertei comerciale. “În 2017 și în prima jumătate a anului 2018, am valorificat combinația între gama noastră de produse, politica atentă de management al riscului și un efort susținut în vederea îmbunătățirii servirii clientului, ceea ce ne-a permis să obținem rezultate comerciale și financiare foarte bune. Acest premiu le aparține, în egală măsură, salariaților și clienților noștri”, declară François Bloch, directorul general al BRD.

BRD-Groupe Société Générale operează o reţea de 745 de unităţi și ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu circa 2,4 milioane de carduri şi o reţea de aproximativ 28.000 POS-uri şi 1.500 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii septembrie, de 53 de miliarde de lei.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 147.000 de angajaţi în 67 de ţări şi peste 31 de milioane de clienţi, în trei activităţi-cheie: retail banking în Franţa, retail banking internaţional, asigurări şi servicii financiare pentru segmentul corporate, și polul Mari Clienţi şi Soluţii pentru Investitori.

Articolul anterior

Grupul Teaha a investit 700.000 de euro în cea mai mare flotă de automobile BMW plug-in hybrid din România

Articolul următor

Rezidențiat: Repartiția pe clinici de îndrumare, în Centrul Universitar București

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share