Grupul Teaha a investit 700.000 de euro în cea mai mare flotă de automobile BMW plug-in hybrid din România

În acest an, grupul de companii Teaha s-a orientat către reînnoirea parcului de automobile cu modele BMW plug-in hybrid. La final de an, Teaha va achiziţiona zece modele, cu o valoare totală de peste 700.000 de euro: şapte modele BMW Seria 2Active Tourer 225xe, un BMW Seria 5 530e, un BMW X5 xDrive40e şi un BMW 740LexDrive. Aceasta este cea mai importantă achiziţie a unei flote de automobile plug-in hybrid în România, până în acest moment.

“Nemţii sunt cunoscuţi, prin excelenţă, ca producători de maşini de cea mai înaltă calitate, iar BMW este maşina produsă de cel mai puternic land german din punct de vedere al dezvoltării industriale şi economice, Bavaria. Marca BMW conferă utilizatorilor ei un plus de imagine și este sinonimă cu rafinamentul, calitatea, dar şi cu succesul. Al doilea motiv pentru opţiunea mea este soluţia plug-in hybrid. Consider că această tehnologie este cea mai bine adaptată acestui moment de trecere de la utilizarea motoarelor cu ardere internă către cele electrice. Acestea reprezintă viitorul. Nu este o coincidenţă faptul că avem sediul în cea mai <verde> clădire de birouri din Bucuresti, Green Gate, că strângem gunoiul selectiv sau că am optat pentru o flotă de automobile plug-in hybrid”, explică Teo Teaha, directorul general al grupului de firme Teaha.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Maşinile au fost achiziţionate pe numele societăţii Teaha Assets, care administrează activele întregului grup de firme. Automobilele sunt folosite în timpul programului de lucru, în interesul realizării activităţii specifice, care include deplasări la autorităţi şi la clienţi, iar după program şi în week-end pot fi folosite şi în scopuri personale. Încărcarea se efectuează exclusiv în parcarea de la sediul social al grupului de companii, prin cele patru staţii de putere BMW i Wallbox Connect, care permit o încărcare completă rapidă (până la 3,5 ore) şi inteligentă. Gestionarea inteligentă, prin patru cartele, permite urmărirea timpilor de încărcare şi poate asigura o utilizare de până la patru maşini/ staţie, număr ce poate extins la cerere.

Grupul de firme Teaha include Teaha Management Consulting, Teaha Asigurări, Teaha Credit Market IFN, publicaţia în limba germană debizz, Teaha Assets şi afacerea de import şi distribuţie pentru brandul de cosmetice auto MA FRA.

Articolul anterior

W Series: O româncă, la un pas de startul în Formula 1 dedicată femeilor pilot

Articolul următor

Londra: BRD, cea mai bună bancă din România în 2018

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share