Loreda Dragomir se alătură echipei CNA International

De la începutul acestei luni, Loreda Dragomir, care a îndeplinit rolul de Country Manger în cadrul companiei de Executive Search Kienbaum România, din 2010, se alătură echipei CNA International Romania & Balkans, în funcția de Managing Partner Romania & Balkans Director.

“Toată viața mi-am propus să încerc să fiu cea mai bună și să nu mă mulțumesc niciodată cu puțin. De-a lungul anilor, m-am străduit să construiesc și să mențin standarde înalte, pe care sper că le-am transmis și celor care au interacționat cu mine. Mereu am știut că, dacă voi urma calea <sigură>, de mijloc, voi rămâne într-o zonă de confort care, în cele din urmă, mă va conduce spre o rutină <gri>. Rezultatele excelente apar însă întotdeauna în afara acesteia. De aceea, prin intrarea în echipa CNA International, voi putea să mă concentrez asupra viitorului și a așteptărilor acestuia, pentru a-mi păstra agilitatea”, explică Loreda Dragomir.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În noua sa poziție, Loreda Dragomir își propune să transforme CNA International România și Balcani într-un lider pe piața de Executive Search, de care au nevoie piața locală și cea regională. Pentru a atinge această țintă, va beneficia de prezența internațională a grupului (mai mult de 42 de birouri în toată lumea) și de o fundație solidă, construită în jurul unui model propriu de recrutare. Mai multe informații despre activitatea CNA International pot fi obținute aici, la adresa de mail ldragomir@cnaint.com sau la telefon: 0731 00 28 20.

Loreda Dragomir a condus echipa Kienbaum din România din 2010, după ce a ocupat funcția de COO la Stanton Chase International și Country Manager Grafton Recruitment. A absolvit Facultatea de Matematică la SUNY Binghamton și are dublă cetățenie, română și americană. Aria sa de expertiză o reprezintă Executive Search, Recrutare, Centre de Evaluare și Dezvoltare, etc.

Articolul anterior

Fondatoarea Catena, "Cea mai influentă personalitate din Business" la Gala Forbes Woman

Articolul următor

Timişoara: Ness trece pragul de 100 de angajaţi și vrea să tripleze numărul lor

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share