Majoritatea angajaţilor Ford din Craiova, în şomaj tehnic până pe 30 aprilie

Suspendarea temporară a producţiei fabricilor Ford, la nivel european, se prelungeşte cel puţin până în 4 mai, iar cei mai mulți dintre angajaţii de la fabrica din Craiova vor rămâne în şomaj tehnic până pe 30 aprilie.

“În acest sens, menţionăm şi că majoritatea angajaţilor Ford Craiova vor rămâne în şomaj tehnic până pe 30 aprilie, deoarece 1 Mai este sărbătoare naţională. Ford România lucrează îndeaproape cu toate autorităţile relevante pentru aplicarea măsurilor legale comunicate de Guvern în timpul stării de urgenţă”, precizează compania.

Angajaţii fabricii Ford de la Craiova au intrat în şomaj tehnic din 19 martie, iar în această perioadă vor beneficia de o indemnizaţie de 78 la sută din salariul de bază. “Este de aşteptat ca suspendarea temporară a producţiei să dureze câteva săptămâni, în funcţie de evoluţia acestei pandemii, de restricţiile impuse la nivel naţional, de constrângerile legate de lucrul cu furnizorii, dar şi de nevoile de stoc ale dealerilor. Această măsură este luată în contextul restricţiilor impuse de guvernele naţionale în privinţa transportului şi contactelor personale, astfel că vânzările de maşini şi componentele sunt afectate la nivelul întregului continent”, menţionau reprezentanţii Ford România.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Articolul anterior

Arctic donează produse electrocasnice în valoare de 1,4 milioane de lei, pentru spitalele din România

Articolul următor

Dan Pascariu, președintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Bank, se retrage din funcție

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share