Dan Pascariu, președintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Bank, se retrage din funcție

În ședința Consiliului de Supraveghere UniCredit Bank din 2 aprilie, Dan Pascariu, președinte al Consiliului de Supraveghere, și-a anunțat decizia de a se retrage din acest rol, începând de astăzi.

“Prin activitatea sa din ultimii 12 ani în cadrul UniCredit Bank, timp în care a deținut funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere, Dan Pascariu este unul dintre oamenii care au avut un impact deosebit asupra organizației”, transmite conducerea băncii.

Continuitatea activităților programate ale Consiliului de Supraveghere, până la o nouă nominalizare pentru rolul de președinte, va fi asigurată de poziția de vicepreședinte al Consiliului de Supraveghere.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii. Grupul este prezent în România prin UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Majoritatea angajaţilor Ford din Craiova, în şomaj tehnic până pe 30 aprilie

Articolul următor

Trei din zece angajați români lucrează de acasă și cred că actuala criză va mai dura încă două luni

Articole din aceeași categorie
Total
19
Share