Managerul celui mai mare spital din Scandinavia vine la București, pentru conferința ROHO 2017

Foto: dagsavisen.no

Dr. Bjørn Erikstein este CEO al Spitalului Universitar Oslo, cel mai mare spital din Scandinavia, cu peste 25.000 de angajați.

Dr. Erikstein va vorbi despre provocările recente și despre proiectele de viitor ale Spitalului Universitar Oslo, în calitate de Keynote Speaker, la ROHO 2017 – Romanian Hospital Convention, care va avea loc în 5 octombrie, la Radisson Blu Hotel.

Cea de-a doua ediție ROHO, un eveniment internațional dedicat calității actului medical, va reuni și în acest an peste 350 de directori medicali, șefi de secții clinice și manageri ai principalelor spitale din România, speakeri invitați și specialiști internaționali din 15 țări, alături de companii cu soluții pentru creșterea calității actului medical. Convenția promovează exemple de succes și bune practici din activitatea clinică și de management medical, împreună cu soluții pentru creșterea calității actului medical. Programul ROHO 2017 cuprinde o amplă serie de conferințe tematice, o dezbatere internațională despre sistemele medicale din regiune și o expoziție specializată dedicată companiilor de profil.

ROHO – Romanian Hospital Convention este un concept creat de Boro PR & Communication, parte a proiectelor internaționale de comunicare, alături de RALF – Forumul Marilor Fermieri, Building Education Bucharest International Forum și Building Health Bucharest International Forum.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share