Managerul Institutului Fundeni este noul director general al Grupului Monza România

Conf. Dr. Carmen Orban se alătură echipei manageriale ale Grupului Monza România, după ce a condus, din 2011, Institutul Clinic Fundeni.

Carmen Orban va avea funcția de director general al Grupului Monza și va lucra îndeaproape cu Luca Militello, CEO grupului. “Cum bine a zis P. Țuțea, <Medicina este arta vindecării care, teoretic, nu are nici o limită>. Am acceptat o nouă provocare în cariera managerială, deoarece apreciez că sistemul medical privat poate crește organic, prin satisfacerea interesului pacientului de a beneficia de servicii medicale optime, în condiții de siguranță”, declară Conf. dr. Carmen Orban, care își va prelua noul rol din 19 august.

Grupul Monza însumează zece spitale private în Italia, cu focus pe chirurgia cardiovasculară și chirurgia de nișă. În România, și-a început activitatea prin lansarea Spitalului Monza, un spital privat, specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe. Grupul Monza este prezent în România prin Spitalul Monza, Monza Metropolitan Hospital, Centrul Medical Monza, în București, și Spitalul Monza-Ares, în Cluj-Napoca, Centrele Monza-Ares, în Constanța, și rețeaua ambulatorială Ritmico, în Giurgiu, Constanța, Buzău, Focșani și Ploiești.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Braşov: Schaeffler a produs cel mai mare rulment sferic din istoria companiei

Articolul următor

BestJobs: Un angajat din patru se descurcă greu cu cât câștigă și ajunge să împrumute bani în fiecare lună

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share