McCann PR are un nou Chief Growth Officer

Cu o experiență de 14 ani în publicitate, Laura Aldea ocupă, de luna trecută, funcția de Chief Growth Officer în McCann PR. Din această poziție, va coordona noile direcții strategice de creștere ale agenției de comunicare.

Laura Aldea va lucra în strânsă legătură cu echipa de management a McCann PR – Imola Zoltan, Managing Director, Lavinia Chican, Senior Partner, Ruxandra Vasilescu, Business Director Health, și Raluca Dumitrescu, Senior Consultant – pentru identificarea de noi oportunități pentru diviziile companiei desemnate „Agenția anului 2017”, la cea de-a 15-a ediție a Galei Romanian PR Award: FMCG, Health, Tech, Finance, Energy, Sport și Experiential Marketing.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

De-a lungul carierei, Laura Aldea a coordonat conturi de FMCG (P&G și, timp de opt ani, Coca-Cola), companii multinaționale, lideri în domeniu, și a contribuit semnificativ la mutarea HUB-ului regional de creație al Coca-Cola la București. Ea mărturisește că debutul în acest domeniu în agenții mici i-a fost de folos, pentru că astfel a avut ocazia de a învăța câte puțin din toate „tainele” publicității, de la înțelegerea unui brand până la coordonarea regională a campaniilor integrate.

“Din experiența mea de agenție, dar și de consumator, am observat că, doar de dragul creativității, publicitatea tinde să hiperbolizeze beneficiile până la punctul decredibilizării în fața unui public rațional. Încearcă, gustă, atinge sunt acționabile care construiesc o comunicare sănătoasă, și aceasta va fi abordarea pentru extinderea portofoliului de clienți. Am găsit aici o echipă de oameni extraordinari, alături de care pot intra pe un teritoriu nou de comunicare și alături de care inovația trebuie să devină modus operandi”, spune Laura Aldea.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share