O româncă va candida la alegerile pentru Parlamentul din Québéc

Românca Marcelina Jugureanu va candida, la alegerile provinciale din 1 octombrie, din partea Partidului Liberal din Québéc (PLQ), în circumscripția Sanguinet, informează paginiromanesti.ca.

Sanguinet este o circumscripție electorală rezultată în urma redecupării hărții electorale ale provinciei canadiene, în 2011. De la formarea sa, alegerile au fost câștigate de Parti Québécois. În 2012 și 2014, Partidul Liberal a terminat al treilea.  În 2014, liberalii au fost pe un trend ascendent, cu aproape cinci la sută în plus față de alegerile din 2012.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Marcelina Jugureanu este co-fondatoarea MJ Feed Mill Systems, o companie software pentru automatizări industriale. A absolvit HEC Montréal (gestion d’entreprise) și L’Institut de Leadership en Gestion. A fost directorul Camerei de Comerț și Industrie Royal Roussillon și a demisionat în ianuarie, pentru a se alătura echipei Gravité Media. Anul trecut, această companie a cumpărat, de la gigantul media TransContinental, șase publicații locale: Le Courrier du Sud de Longueuil, Le Brossard Éclair, Le Reflet de Delson, Le Journal Saint-François de Valleyfield, Le Soleil de Châteauguay și L’information d’Affaires Rive-Sud.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share