Medicover are un nou director comercial

Din luna ianuarie, Delia Iliașa s-a alăturat echipei de Senior Management Medicover România, în calitate de director comercial.

Din acest rol, Delia Iliașa coordonează în mod direct echipele de vânzări, Business Development, marketing și Customer Service. Înainte de a ocupa această poziție, a fost COO în cadrul World Class România. Recrutarea Deliei Iliașa se încadrează în strategia de dezvoltare sustenabilă a companiei Medicover. Cu o experiență de peste 15 ani în leadership și management, a activat în industrii diverse, de la consultanță financiară la auto și fitness. În acest moment, urmează programul EMBA al Maastricht School of Management, pe care îl va absolvi în 2018.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În ultimii trei ani, Medicover a avut o creștere continuă și accelerată: cu peste 1.400 de angajați, continuă să-și extindă echipa și operațiunile locale. În România, dispune de o rețea de 25 de clinici proprii, în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești), și un spital generalist – Spitalul Medicover.

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 13.000 de angajați.

Articolul anterior

UPC își mută sediul central în clădirea The Bridge 2

Articolul următor

Medicul care tratează afecțiunile oftalmologice cu ajutorul jocurilor video

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share