Medicover are un nou director de marketing

Unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale și de diagnostic privat din România a numit-o, la începutul acestui an, pe Simona (Iliescu) Nodea, pe poziția de director de marketing.

Din acest rol, Simona Nodea va coordona strategia de marketing a companiei și va contribui la planul de expansiune a rețelei suedeze pe piața locală. Are o experiență de peste 15 ani în marketing și în management, și a lucrat pentru lideri de piață în industrii precum distribuție, banking și, cel mai recent, sănătate, unde a ocupat funcția de director de marketing. Deține un master în Marketing și Administrarea Afacerilor, și o certificare internațională de la Chartered Institute of Marketing. În noul rol, va raporta directorului comercial al Medicover, Delia Iliasa.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Medicover România este într-o fază de creștere accelerată, cu investiții importante alocate pentru dezvoltarea organică a companiei și cea prin intermediul achizițiilor. Anul trecut, a fost implicată în trei tranzacții mari, în nord-vestul țării, în sud-vest și în Capitală: achiziția centrelor medicale Pelican, Phoenix și Academica. Compania își propune să atragă tot mai mulți clienți noi, prin calitatea serviciilor oferite, a echipamentelor din dotarea centrelor din țară și calitatea profesională a medicilor din rețea.

Medicover România este prezentă de 23 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 37 de clinici, în București și în țară, și două spitale generaliste, în Capitală și în Oradea. Spitalele includ toate departamentele – ambulator, spitalizare de zi – şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale. Medicover România face parte din Medicover, companie internațională care oferă servicii medicale și de diagnostic, din 1995.

Articolul anterior

Platforma de recrutare Echoz vrea să devină principala "destinație" pentru IT-iștii care caută un job

Articolul următor

Cluj-Napoca: Cum poți să devii student la UBB, fără examen

Articole din aceeași categorie
Total
13
Share