Mega Image reduce prețurile la peste 1.000 de produse și stopează orice creșteri de prețuri la raft

În perioada următoare, Mega Image se angajează să nu opereze nici un fel de creșteri de prețuri la raft, pentru toate produsele din portofoliul său.

Mega Image a aplicat reduceri de prețuri la peste 1.000 de produse de bază, alimentare și nealimentare, din cele mai solicitate categorii în această perioadă, precum lactate, ulei, zahăr, orez, paste, mălai, făină de grâu, băuturi, produse de igienă și de curățenie. În același timp, au fost reduse prețurile și la peste 150 de legume și fructe, care reprezintă 75 la sută din întreaga categorie.

Reducerile sunt deja în toate magazinele Mega Image și online, pe mega-image.ro, unde pot fi verificate direct toate prețurile. Mega Image se angajează și ca în perioada următoare să nu opereze nici un fel de creșteri de preț la raft pentru produsele din portofoliul său, cel puțin până la finalul lunii aprilie.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

“Trecem printr-o perioadă cu numeroase provocări, în care întreg lanțul de producție și de aprovizionare a fost dezechilibrat din cauza măsurilor critice adoptate de autorități. Toate acestea influențează dinamica prețurilor și am decis să intervenim cu măsuri de urgență pentru a limita creșterea prețurilor produselor la raft, comercializate în magazinele noastre, și pentru a echilibra prețurile în această perioadă. Toate aceste măsuri presupun un efort uriaș și investiții pe care le facem în acest context dificil, pentru a reduce cât mai mult impactul situației economice asupra clienților noștri. Vom urmări îndeaproape evoluția evenimentelor și vom lua măsuri atunci când va fi necesar, pentru a rămâne un loc sigur pentru cumpărături și parte activă din comunitate”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Ex-directorul Diviziei Brokeri și Parteneriate de la Allianz Țiriac preia conducerea Serviciului Corporate la Transilvania Broker de Asigurare

Articolul următor

Zitec oferă acces gratuit la soluția sa de creștere a performanței echipei

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share