Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs peste 2.000 de posturi de conducere

Guvernul a aprobat, în ședința de ieri, Memorandumul propus de Ministerul Afacerilor Interne (MAI) privind scoaterea la concurs a 2.015 funcții de conducere, existente la nivelul instituțiilor aflate în Aparatul Central și al instituțiilor aflate în subordinea și coordonarea MAI.

Memorandumul aprobat de Guvern face parte din “pachetul de eficientizare a actului managerial” în MAI. Posturile deblocate vor fi ocupate doar prin concursuri, în funcție de specificul fiecărei funcții în parte. Prin O.U.G. nr. 90/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, art. 14, a fost suspendată ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante din instituțiile și autoritățile publice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La nivelul unităților Ministerului Afacerilor Interne sunt prevăzute aproximativ 12.000 de posturi de conducere, iar din totalul acestora sunt vacante circa 3.700. Restul funcțiilor vacante, neprevăzute în acest Memorandum, urmează să parcurgă procedurile legale de deblocare la o dată ulterioară.

Articolul anterior

Accenture are un nou Country Managing Director

Articolul următor

Medic din Cluj, voluntar într-un spital din Irak

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share