Ministerul Educației scoate la concurs posturi de inspector școlar general în peste 20 de județe

Cadrele didactice interesate să ocupe posturile de inspector școlar general și inspector școlar general adjunct trebuie să-și trimită candidaturile până în 23 august.

Ministerul Educaţiei Naționale (MEN) organizează selecţia cadrelor didactice pentru ocuparea, în anul şcolar 2017-2018, “până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar”, a 14 funcţii vacante de inspector şcolar general în județele Arad, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călărași, Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Mureş, Olt, Sibiu, Tulcea, Vrancea, și a uneia în Brașov, temporar vacantă. MEN așteaptă candidați și pentru 12 funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct, în Alba, Arad, Botoşani, Gorj, Giurgiu, Harghita, Mureş, Olt, Teleorman, Tulcea şi Vrancea, dar și pentru două funcţii temporar vacante de inspector şcolar general adjunct, la ISJ Sălaj şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

“Funcțiile pot fi ocupate de cadre didactice care, conform prevederilor art. 260 alin. (1) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare, îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: sunt titulare în învățământ, au absolvit cu diplomă de licență studii universitare, au gradul didactic I sau titlul științific de doctor, sunt membre ale corpului  național de experți în management educațional”, precizează ministerul. Persoanele interesate vor transmite la Cabinet Ministru, prin fax, la nr. 021/312 47 19, sau prin e-mail, la cabinet@edu.gov.ro, până în 23 august, CV din care să rezulte îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 260 alin. (1) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, și scrisoare de intenţie.

Articolul anterior

Premieră: Dezvoltatorii români de jocuri video participă la cel mai important târg european, cu un pavilion național oficial

Articolul următor

Olguța Vasilescu se bucură că Zuckerberg nu e român, consultantul Gabriel Biriș o liniștește - fondatorul Facebook are salariu de un dolar/an

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share