Mircea Căpățînă, co-fondator SmartBill, se alătură platformei crypto TOKERO, ca advisor pe segmentul conturi pe firmă

În contextul expansiunii segmentului de tranzacționare dedicat companiilor, business-ul crypto TOKERO atrage un advisor important în echipă: Mircea Căpățînă, antreprenor, marketer și investitor.

Mircea Căpățînă are o experiență de 16 ani pe piața IMM-urilor din România, dobândită prin contribuția la succesul celui mai folosit soft de facturare și gestiune, cu peste 75.000 de afaceri înrolate. În colaborarea cu TOKERO, va aduce perspectiva de legătură dintre domeniul financiar-contabil (mai conservator) și lumea crypto.

“Am văzut în TOKERO un jucător serios, care an de an progresează. Simt că pot contribui în accelerarea acestui progres în special în zona dedicată IMM-urilor, de care se leagă întreaga mea experiență profesională de 16 ani. Nu sunt cel mai mare fan al criptomonedelor, din cauza riscurilor date de volatilitate și de lipsa reglementărilor, dar știu că universul crypto va fi parte din viitorul nostru”, declară Mircea Căpățînă.

Interesul companiilor pentru piața de tranzacționare de criptomonede a crescut semnificativ în acest an, în România, și pe platforma de exchange înființată de Marius Morra, CEO TOKERO, și Sabin Simionescu. Tranzacțiile anuale medii ale firmelor încep de la câteva mii de euro/ cont și se ridică la unu sau chiar două milioane de euro.

“Atenția de care beneficiem tot mai mult din partea firmelor cu obiecte foarte diferite de activitate, care vor să deschidă conturi corporate, se datorează și faptului că pe platformele din străinătate procesul este greoi din cauza timpului îndelungat de validare a contului, respectiv a nivelului de suport scăzut și chiar a diferențelor de limbă. Tot mai multe firme apelează la serviciile TOKERO inclusiv datorită felului în care am crescut pe piață, dar și pentru că platforma oferă posibilitatea de creare de conturi pentru persoanele juridice încă din 2019. Ne bucurăm de o mare diversitate a aplicanților, de la domenii conexe/ crypto related, precum agenții de staking sau proiecte de tokeni, până la agenții de turism, dezvoltatori imobiliari, companii IT, retaileri sau firme de contabilitate și avocatură”, afirmă Marius Morra.

Potrivit acestuia, avantajele majore oferite de TOKERO sunt timpul scurt necesar pentru deschiderea unui cont – validarea contului durează doar 2-3 ore (în comparație cu câteva luni pe platformele din străinătate) – și asistența specializată dedicată si permanentă, pentru crearea sau administrarea contului de pe tokero.com. TOKERO funcționează pe aceeași legislație, însă cantitatea de informații și documente solicitate este semnificativ mai mică, iar disconfortul creat de birocrație este mult diminuat.

Odată cu cooptarea lui Mircea Căpățînă, Marius Morra și Sabin Simionescu vor dezvolta în companie și un Board of Advisors cu colaboratori specializați.

Articole din aceeași categorie
Total
9
Share