Raiffeisen Leasing are un nou CEO

Compania Raiffeisen Leasing l-a numit pe Radu Ciocoiu în poziția de CEO, responsabil de coordonarea strategiei și continuarea dezvoltării operațiunilor de leasing pe piața din România.

Cu 18 ani de experiență în domeniul bancar, înaintea de preluarea acestui rol, Radu Ciocoiu a fost, timp de trei ani, director executiv pentru Sectorul Public și Corporativ Regional la Raiffeisen Bank România, cu o echipă alcătuită din aproape 100 de profesioniști din opt centre corporate regionale, iar între 2009 și 2020, din rolul de Senior Director, a coordonat Divizia Agribusiness & Food pe segmentul Clienți Corporativi (companii mari).

S-a alăturat echipei Raiffeisen Bank la 24 de ani, în 2005, ca Management Trainee, iar în cei 18 ani în companie a dobândit experiență în proiecte bancare corporative și de finanțare dezvoltate în diverse industrii, precum agroindustria, prelucrarea alimentelor, energie, imobiliare, transporturi, automobile și industria grea.

Absolvent al ASE București, deține o Licență în Afaceri Internaționale și un Master în Comunicare în Afaceri. A participat la International Residency Program al Carlson School of Management (Universitatea din Minnesota USA), este absolvent al programului EMBA al Universității de Economie și Afaceri din Viena (Wirtschaftsuniversität Wien) și participant la Board Practice & Directorship Program, Henley Business School, University of Reading, UK. Este o prezență activă în diverse comunități de afaceri, printre care  Romanian Business Leaders, Aspen Institute Romania şi Concordia.

DESPRE RAIFFEISEN LEASING

Este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţa românească din 2002. Clienţii săi sunt, în principal, persoane juridice, de la IMM-uri la corporaţii multinaţionale şi municipalităţi, inclusiv persoane fizice. Oferă servicii de finanţare în sistem leasing, accesibile şi în agenţiile Raiffeisen Bank. Este membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB), din 2004.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share