Banner

Mirela Metea devine partener în cadrul Maravela & Asociaţii

Din 1 iunie, Mirela Metea este partener al Maravela & Asociaţii. Este a doua promovare efectuată în cadrul firmei, din rândurile avocaţilor seniori ai departamentului de soluționare a disputelor.

Pe lângă volumul crescut de clienţi şi mandate încredinţate în acest domeniu, ce impune o echipă pe măsură, pentru o gestionare optimă, această promovare este o consecinţă directă a performanţelor profesionale ale Mirelei Metea, care devine și coordonator al practicii de insolvență.

Formată de către Gelu Maravela și regretatul Marius Pătrășcanu, și propusă pentru promovarea în calitate de partener încă de la sfârșitul anului trecut, Mirela Metea a dovedit, de-a lungul timpului, pe lângă solidul raționament juridic, calități deosebite precum inovaţie, dedicare, dorinţă de perfecţionare, precum și aptitudini consistente de management al echipei și dosarelor. A gestionat eficient portofolii corporate de sute de dosare litigioase și de insolvență, pentru clienţi locali şi internaţionali de renume. “Suntem mândri și bucuroși de fiecare dată când adăugăm un nou membru echipei manageriale. Astfel de promovări reprezintă o dovadă atât a succesului nostru de formatori ai unor avocați de succes, cât și a traiectoriei ascendente pe care firma s-a lansat încă de la bun început. Şi continuăm, în ritm susţinut, aşa cum am şi ne-am promis”, declară Gelu Maravela, avocat asociat coordonator al Maravela & Asociaţii.

Pe lângă numeroasele dosare de litigii și insolvență, Mirela Metea a fost implicată și în proiecte din domeniile banking & finance, corporate și real estate & construction. Clienţii reprezentaţi de ea, din sectoare precum servicii financiare, industria auto, comerţ, farma, construcţii sau energie regenerabilă, i-au recunoscut calitatea ireproşabilă a serviciilor, eficienţa şi pasiunea. “Mirela este nu numai un avocat talentat și extrem de dinamic, ci și o persoană minunată. Prin urmare, suntem de două ori câștigați și sperăm să strângem pe lângă noi cât mai mulți colegi de același calibru profesional și uman. Avem o echipă extraordinară la toate nivelurile, cu care suntem hotărâți să mutăm munții. Mirela a avut și va avea în continuare o contribuție semnificativă la realizarea acestui obiectiv”, spune Ioan Roman, avocat asociat și coordonator al departamentului de soluționare a disputelor, în cadrul Maravela & Asociaţii.

DESPRE MARAVELA & ASOCIAŢII

Dispune de un portofoliu de clienţi de renume, printre care corporaţii multinaţionale, importante companii româneşti, investitori privaţi, autorităţi publice şi companii de Stat. Maravela & Asociaţii se adresează tuturor sectoarelor de afaceri și oferă servicii complete în domeniile avocaturii, consultanţei fiscale şi insolvenţei. Firma este anual multi-premiată internaţional şi inclusă în directoarele internaționale de specialitate, iar coordonatorii ei sunt recomandaţi în clasamentele de profil. În plus, Maravela & Asociaţii este membru şi reprezentant pentru jurisdicţia română a două reţele internaţionale de avocatură de business.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share