JYSK deschide încă zece magazine în 2016

Grupul danez JYSK, unul dintre cei mai importanți jucători pe piață de mobilă, accesorii și decorațiuni interioare din Europa, va inaugura încă zece magazine în acest an și plănuiește să angajeze în jur de 100 de oameni.

JYSK a inițiat o campanie de recrutare online inovatoare, prin care îi vizează pe cei ce își doresc o carieră în domeniul retail: „Aplică la JYSK cu un zâmbet”. Prin platforma joblajysk.ro, orice candidat care este în căutarea unui loc de muncă în domeniu poate aplica foarte ușor pentru ocuparea unei poziții în unul dintre magazinele JYSK.

De la inaugurarea primului magazin JYSK din România, în 2007, la Oradea, rețeaua s-a extins pe tot teritoriul țării și a ajuns acum la 33 de magazine deschise, număr în continuă creștere. Până la finalul anului, planurile de extindere a francizei vor fi susținute prin deschiderea a zece noi unități, la Craiova, Iași, Tulcea, Turnu Severin, Vaslui, Constanța și Brăila. Cu un target de 15 magazine deschise în fiecare an, compania creează 150 de locuri de muncă anual. Fiecare magazin aduce 8-12 noi locuri de muncă pe harta angajărilor la nivel național. „Avem în plan extinderea până la 100 de magazine, în următorii patru ani, în toată țara. Acest lucru înseamnă că, până în 2020, JYSK România va avea peste 1.000 de angajați în România. Am demarat campania de recrutare pentru a aduce alături de noi pe cei care își doresc să crească într-o companie care oferă nenumărate posibilități de învățare și dezvoltare profesională. Cei care aplică pentru un job la JYSK își pot cunoaște câțiva dintre viitorii colegi urmărind clipurile video de pe site, în care aceștia răspund celor mai frecvente întrebări pe care le adresează candidații”, explică Simona Carp, HR Manager JYSK România și Bulgaria.

Noile magazine vor fi deschise și în orașe cu peste 20.000-30.000 de locuitori, unde activitatea lor poate fi sustenabilă. Planurile ambițioase de extindere a rețelei de magazine JYSK pe teritoriul României creează oportunități de angajare pe poziții variate: reprezentanți vânzări, șefi de tură, adjuncți director magazin sau directori de magazin. De asemenea, în ultimul an au existat numeroase poziții deschise și pentru sediul central din București, majoritatea binaționale, pentru România și Bulgaria, întrucât biroul central desfășoară operațiuni pentru ambele țări.

Campania „Aplică la JYSK cu un zâmbet”, inițiată de departamentul de HR al grupului JYSK, împreună cu agenția Kubis Interactive, se adresează candidaților care își doresc să se angajeze în domeniul retail. Potrivit recrutorilor grupului danez, entuziasmul unui început de carieră primează în fața experienței de muncă. Prin completarea unui scurt test de personalitate și încărcarea unei fotografii în care zâmbesc, candidații pot aplica direct pe site-ul joblajysk.ro, pentru job-urile care li se potrivesc, disponibile în cele peste 30 de orașe unde există sau unde se vor deschide, în perioada imediat următoare, noi magazine JYSK.

În prima jumătate a anului, cifra de afaceri a grupului JYSK în România a înregistrat o creștere de 50 la sută față de anul precedent. Jumătate din totalul cifrei de afaceri a companiei în România este reprezentată de vânzările de saltele și de mobilier. Magazinele JYSK au, în general, o suprafață de până la 1.200 de metri pătrați. Cel mai mare este magazinul de la Timișoara (1.400 de metri pătrați), iar cel mai mic – cel de la Bacău (900 de metri pătrați).

DESPRE JYSK

Este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,9 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, cu peste 2.300 de magazine, majoritatea în Europa, și numără peste 20.000 de angajați. Fondatorul și proprietarul JYSK Group este danezul Lars Larsen. Primul magazin a fost inaugurat de către acesta în aprilie 1979, în Danemarca. Rețeaua JYSK din România numără 33 magazine, în București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Botoșani, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Focșani, Galați, Hunedoara, Oradea, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share