Mișu Negrițoiu se alătură echipei EY România, ca Senior Advisor

Fost CEO al subsidiarei ING Bank din România și președinte al Autorității pentru Supraveghere Financiară, Mișu Negrițoiu se alătură EY România, în calitate de Senior Advisor.

Mișu Negrițoiu va oferi consultanță pentru tranzacții și va sprijini dezvoltarea strategiei de piață a EY, la nivel local, dar și internațional. “Sunt onorat că m-am alăturat echipei de profesioniști EY România și sunt convins că voi contribui la proiecte de anvergură, pe plan local și regional. Cred că, îmbinând experiența mea cu cea a echipei, vom reuși să obținem rezultate semnificative, cu valoare adăugată atât pentru companiile pe care le deservim, cât și pentru EY”, declară Mișu Negrițoiu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Absolvent al Facultăţii de Comerţ Exterior din cadrul ASE Bucureşti (1973) şi al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (1980), la “fără frecvenţă”, doctor în ştiinţe economice al ASE Bucureşti și al Universităţii Hertdforshire (Anglia), Mișu Negrițoiu a deținut funcții executive, atât în sectorul public, cât și în cel privat, în domeniul financiar-bancar. Are o carieră de 17 ani în ING Bank România, dintre care şase ca director general (2006-2012), și a condus Autoritatea de Supraveghere Financiară.

La începutul anilor ’90, a fost consilier pe probleme economico-sociale şi de reformă al Preşedintelui României (1993-1996), şef al Secţiei economice de la New York a Ambasadei României (1990) preşedinte (cu rang de secretar de stat) al Agenţiei Române de Promovare a Investiţiilor Străine şi Asistenţei Economice din Străinătate (1990), ministru (vicepremier), preşedinte al Consiliului de Coordonare, Strategie și Reformă și deputat de Dolj (1996-2000). Timp de zece ani, a fost profesor universitar asociat al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, din cadrul ASE București.

Articolul anterior

Oferta pieței de muncă, la început de an - cele mai multe joburi, în IT și vânzări

Articolul următor

OMV Petrom va avea un nou CEO, după 12 ani

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share