Netcentric și-a inaugurat noua “casă” din București

Angajații Netcentric s-au mutat într-un birou mai mare, amenajat de compania cu origini elvețiene în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square, dezvoltat de Vastint.

În acest an, Netcentric Eastern Europe a închiriat 1.000 de metri pătrați în clădirea de birouri din București, pentru cei aproape 50 de angajați pe care îi are acum și pentru cei care se vor adăuga echipei în perioada următoare. Planul conducerii companiei este ca până în al doilea trimestru din 2018 să aibă 80-85 de angajați, iar până în in 2019, numărul lor să ajungă la 130.

“Suntem în continuă creștere și am decis să deschidem biroul Netcentric din București fiindcă știam că aici găsim experiența necesară pentru a ne conduce următoarele proiecte. În august 2016, am întâmpinat primii colegi, care au pus bazele creșterii noastre în România. Am căutat locația perfectă a biroului, un mediu prietenos și flexibil. Credem cu tărie că am găsit-o în Timpuri Noi Square, un spațiu modern, care ne permite să trăim valorile noastre”, declară Dan Beldiman, director General Netcentric Eastern Europe.

Integratorul de sisteme de internet se bucură de o creștere rapidă, susținută de activitățile în construirea și implementarea de aplicații web și platforme digitale pentru companiile mari. Fondată în 2012, compania Netcentric este partener oficial și certificat Adobe, și utilizează experiența Adobe Marketing Cloud pentru nevoile diverse ale clienților săi. De altfel, conform reprezentanților săi, Netcentric a crescut datorită parteneriatelor de lungă durată, cu clienți de încredere, precum Adobe, dar și Lukoil, Liberty Global (UPC), Raiffeisen, UBS, BMW, DHL, Mercedes-Benz și Allianz. Această rețetă a condus compania la o creștere rapidă și birouri în Zurich, Amsterdam, München, Berlin, Frankfurt, Dresda, Barcelona, Londra, București și Medellín. Toate sunt amplasate strategic, pentru a servi clienții cu resurse la fața locului și nearshore.

Articolul anterior

Povestea româncei care conduce propria afacere cu peste 200 de angajați, în Dubai

Articolul următor

Mai este necesară evaluarea proprietăţilor imobiliare pentru raportare financiară?

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share