Sodexo îşi mută sediul în IRIDE Business Park

Immofinanz, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din București, a dat spre închiriere circa 3.100 mp de spaţii de birouri către Sodexo, lider mondial în servicii pentru calitatea vieții.

Spaţiul închiriat se află în clădirea de birouri IRIDE nineteen, unde Sodexo va ocupa parterul şi etajul al treilea. Acordul a fost intermediat de Knight Frank. Cei 275 de angajați se vor muta în noul spaţiu treptat, din ianuarie 2020.

“La Sodexo România, cultivăm un mediu de lucru care susţine dezvoltarea profesională şi personală a întregii echipe. Aşteptăm cu nerăbdare mutarea în noul spaţiu, deoarece el reflectă mai bine noul mod de lucru care completează experienţa excelentă a angajaţilor la birou. Compania noastră continuă să inoveze şi să îmbunătăţească calitatea vieţii angajaţilor şi a angajaţilor clienţilor noştri”, declară Sven Marinus, CEO Sodexo România, companie ce activează pe piaţa din România de peste 20 de ani.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Spaţiul de birouri este proiectat în concordanţă cu conceptul open space, pentru a facilita o mai bună conectare şi comunicare între departamente și accesul la facilităţi precum săli de întâlnire, spaţii de relaxare şi jocuri. Calităţile fiecăruia dintre produsele companiei vor fi sursă de inspiraţie pentru zone special amenajate: sala de mese va face trimitere la cardul Gusto, iar o bibliotecă va face legătura cu cardul cultură. Biroul va dispune de o zona de sporturi şi jocuri, iar spaţiile de relaxare vor recrea atmosfera atribuită Turist Pass Card. Realizările echipei vor fi prezentate într-o zonă de recunoaştere ce reflectă Cadou Pass. Un spaţiu dedicat creativităţii şi inovării poate fi adaptat modular pentru copii, atunci când părinţii trebuie să-i găzduiască la birou.

Immofinanz este un grup imobiliar comercial, care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în Austria, România, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria și Polonia. Principala activitate include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Grupul deține mărcile Stop Shop (retail), Vivo! (retail) și myhive (office) și un portofoliu imobiliar de circa 4,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 220 de proprietăți.

Articolul anterior

Orange și Atos vor furniza echipamente pentru modernizarea sistemului 112

Articolul următor

Turda implementează cel mai bun Plan de Mobilitate din Europa, care a devansat Milano și Manchester

Articole din aceeași categorie
Total
7
Share