Nutricia România, compania de nutriție specializată a Danone, schimbă echipa de top management

De anul acesta, Robert Jasinski este noul Country Manager al Nutricia România, în timp ce Francisc Kiss, ex-Country Manager, a fost promovat în funcţia de Global Category and Channel Development Director, la sediul Danone din Amsterdam.

Robert Jasinski (foto) are o experienţă de peste 15 ani în FMCG. S-a alăturat echipei Nutricia din Polonia în 2011 şi a gestionat multe proiecte în companie. Cea mai recentă funcţie a sa a fost cea de National Sales Manager Modern Trade pentru Nutricia Polonia, responsabil cu dezvoltarea şi execuţia strategiei de vânzări. Are o vastă experienţă în crearea unor noi modele de business, de la strategie şi până la poziţionarea de brand, și a fost preocupat și de dezvoltarea şi motivarea oamenilor.

Francisc Kiss şi-a început cariera la Nutricia România în 2009, ca Trade Marketing Manager, și a ocupat apoi diferite poziţii, inclusiv cea de Sales Director. În ultimii cinci ani, în calitate de Country Manager, a contribuit la construcţia unui model de afaceri durabil, cu o rată anuală de creştere de peste zece la sută.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

DESPRE NUTRICIA

Prin produsele pe care le oferă, susține o creștere și o dezvoltare sănătoasă în primele 1.000 de zile de viață și contribuie la gestionarea unora dintre cele mai delicate probleme de sănătate la nivel mondial: prematuritatea, eșecul de creștere, alergiile alimentare, afecțiunile metabolice, bolile cronice specifice unor anumite vârste, precum anemia, cancerul, accidentul vascular cerebral și fazele incipiente ale bolii Alzheimer.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Alo, România?! Aici Inteligența Artificială.

Articolul următor

Cum afectează coronavirusul piața muncii: ce măsuri legale pot lua angajatorii, care sunt drepturile și obligațiile angajaților

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share