O companie IT din România le permite angajaților să lucreze de acasă nelimitat

La doi ani după extinderea operațiunilor din România, prin cel de-al treilea sediu, deschis la Iași, compania americană 3Pillar Global redefinește standardele de muncă.

Compania lansează, în cele trei centre de dezvoltare din România, o nouă politică internă, care să ancoreze modul de lucru în trendurile impuse de transformarea digitală a ultimilor ani: telemunca extinsă la un număr nelimitat de zile. Angajații 3Pillar Global vor putea să lucreze de acasă sau dintr-un alt loc, din afara sediului angajatorului, o perioadă nelimitată.

“Flexibilitatea face parte din cultura noastră. Asta ne-a permis să fim la fel de productivi, indiferent că lucrăm de la birou sau de acasă, și le-a oferit membrilor echipei libertatea să aleagă mediul cel mai potrivit pentru ei. Iar faptul că nivelul de performanță în procesul de livrare al produselor pe care le dezvoltăm nu a fost afectat ne-a dat un imbold în a extinde această politică spre nelimitat”, explică Eugen Bușoiu, Senior Engineering Manager la 3Pillar Global Iași.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Oferirea posibilității de telemuncă este un beneficiu prin care compania dorește să-și întărească poziția ca angajator dezirabil în rândul specialiștilor din IT. 3Pillar Global are în plan o creștere semnificativă a numărului de angajați cu competențe pe tehnologiile-cheie utilizate – Python, Java, Ruby on Rails, Front End și DevOps – și implicarea lor în dezvoltarea de soluții software cu impact în verticale de piață precum educație, sănătate, media sau domeniul financiar.

“Suntem în era redefinirii dinamicii organizaționale și avem o oportunitate extraordinară să rescriem <standardele> unui mediu de lucru și să aducem mai multă flexibilitate, inovație și confort. Încrederea pe care o avem în colegii noștri și flexibilitatea organizațională sunt susținute și de metodologia de lucru și colaborarea cu clienții. Acest beneficiu a fost apreciat de colegi și considerăm că, prin introducerea politicii de telemuncă nelimitată, am ridicat standardul în industria IT din România”, susține Diana Bocăneală, Delivery Center Lead la 3Pillar Global România.

Compania IT înglobează, în cele trei centre din România, din Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, peste 500 de angajați și echipa de management operațional în România. 

Articolul anterior

Iulius Town Timișoara: Peste 1.000 de muncitori, tone de materiale, zeci de mii de plante și utilaje performante

Articolul următor

Flavia Vasilescu (ALTEN Kepler): "Poate ar trebui să renunțăm să căutăm angajatul perfect și, în schimb, să-l ajutăm să devină perfect pentru rolul pe care îl avem"

Articole din aceeași categorie
Total
18
Share
Close